Om programvareoppdateringer for Apple TV 4K og Apple TV HD

Oppdag de nyeste tvOS-funksjonene som er tilgjengelige på Apple TV 4K og Apple TV HD.

Dette er nytt i tvOS 14.3

• Apple TV-app:1 Oppdag og se alle Apple Originals du liker best, i en ny, dedikert Apple TV+-fane.
  • Apple Fitness+:2 Hold deg aktiv med en ny treningsopplevelse på storskjerm – drevet av Apple Watch. Med Fitness+ får du ubegrenset tilgang til treningsøkter i studiostil fra trenere i verdensklasse, og det legges til nye treningsøkter ukentlig.
  • Apple One:3 Få Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ med mer i ett enkelt abonnement. For å registrere deg går du til Abonnementer i Innstillinger på Apple-enhetene dine.

1. Apple TV-appen og funksjonene i Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

2. Fitness+ er bare tilgjengelig i enkelte land og regioner. Finn ut hvor Fitness+ er tilgjengelig.

3. Sjekk om Apple One er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din. Hvis Apple News+ er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din, har du også mulighet til å kjøpe Premier-abonnementet på Apple One.

tvOS 14.2

• HomePod-hjemmekino: Koble HomePod til Apple TV 4K, og få stereolyd, surroundlyd og Dolby Atmos-lyd. Legg til en ny HomePod for å få en mer oppslukende lydopplevelse med ekte stereolyd.
  • Apple One:* Få Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ (kommer i slutten av 2020) med mer i ett enkelt abonnement. Del abonnementet ditt med andre familiemedlemmer, samtidig som du får personlig tilgang til hver tjeneste på alle enhetene dine. For å finne ut mer går du til Innstillinger > Brukere og kontoer > [Kontoen din] > Abonnementer.

Sjekk om Apple One er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din. Hvis Apple News+ er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din, har du også mulighet til å kjøpe Premier-abonnementet på Apple One.

tvOS 14.0.2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 14.0.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 14

• Del lyd: Kos deg med filmer og TV-serier med en venn uten å forstyrre andre rundt deg. Koble to sett med AirPods eller kompatible Beats-produkter til Apple TV 4K for å dele en seeropplevelse med separate volumkontroller.
  • Bilde i bilde: Se på en film mens du holder øye med de nyeste sportssendingene, sjekk været mens du ser gjennom en TV-serie, eller spill et dataspill mens du ser på innhold fra favorittgameren din – nå med støtte for tredjepartsapper.
  • Hjem: Få varsler når noen ringer på døren, og se hvem som er der i sanntid. Eller be Siri om å vise de HomeKit-aktiverte kameraene dine og utløse stemninger i den nye Hjem-visningen i kontrollsenteret.
  • Flere brukere for gaming: Bytt brukere i kontrollsenteret for å få tilgang til spillfremdrift, prestasjoner og venner. Deretter kan du fortsette der du slapp fra Fortsett å spille i Apple Arcade.*
  • Spillkontrollere: Apple TV støtter enda flere kontrollere, for eksempel Xbox Elite Wireless Controller Series 2 eller Xbox Adaptive Controllers. Nå kan du også opprette tilpassede knappekonfigurasjoner for kontrollerne dine i Innstillinger.
  • Skjermsparere: Gå deg vill i verdensrommet, fly høyt over bakken, eller dykk dypt ned i havet ved å ba velge steder du ønsker å se. Fra Innstillinger velger du hvilke typer flyfoto som skal rulleres på skjermen.
  • AirPlay: Bruk AirPlay til å strømme innhold fra Bilder-appen på iPhone til Apple TV 4K, slik at du kan dele favorittbildene og videoene dine i full 4K-oppløsning.

* Tilgjengeligheten av Apple Arcade og Apple Arcade-funksjoner kan variere avhengig av land og region.

tvOS 13.4.8

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13.4.6

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13.4.5

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13.4

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13.3.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13.3

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13.2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13

• Hjem-skjerm: Se forhåndsvisninger av nye filmer, flott ny musikk, populære spill med mer i fullskjerm mens du fremhever apper i den øverste raden. Sveip opp for å høre lyd og gjøre valg.
  • Flere brukere: Få en skreddersydd Apple TV-opplevelse med din egen Neste-liste i Apple TV-appen, spillelister i Apple Music, og mye mer. Inviter brukere ved bruk av Apple TV eller Hjem-appen for å komme i gang
  • Kontrollsenter: Hold inne TV-knappen på Siri Remote for å bytte brukere, endre lydkilder, få tilgang til musikk og sette Apple TV i dvalemodus.
  • Apple Arcade:* Få ubegrenset tilgang til over 100 nye spill på Apple-enhetene dine. Fra oppslukende nye verdener til utrolige lydeffekter – TV-opplevelsen på storskjermen blir virkelighetstro med Apple TV.
  • Spillkontrollere: Spill med populære kontrollere, for eksempel PlayStation DualShock 4 og den trådløse Xbox-kontrolleren med Bluetooth.
  • Apple Music: Lytt til favorittmusikken din med sangtekster med perfekt timing. Sveip gjennom sangtekstene og hopp til hvilket som helst vers i sangen med et klikk.
  • Skjermsparere: Sjekk ut flotte nye undervannsvideoer fra vannmasser over hele verden. Trykk på Siri Remote for å se stedet, eller sveip for å se neste.

*Tilgjengeligheten av Apple Arcade og Apple Arcade-funksjoner kan variere avhengig av land og region. Les mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

tvOS 12.4.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.4

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.3

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

• Apple TV-appen:* Med den splitter nye Apple TV-appen har du ett sted hvor du kan se alle favorittprogrammene og -filmene på alle enhetene dine. Abonner på de Apple TV-kanalene du liker. Bla gjennom tusenvis av titler fra iTunes Store som du kan kjøpe eller leie. Og få anbefalinger for programmer og filmer basert på alt du ser på.

*Apple TV-appen og funksjonene i Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

tvOS 12.2.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

*Tilgjengeligheten av og funksjonaliteten for Siri varierer etter land og region.

tvOS 12.1.2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.1.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.0.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11.4

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

tvOS 11.3

*Tilgjengeligheten av og funksjonaliteten for Siri varierer etter land og region.

tvOS 11.2.6

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11.2.5

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11.2.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11.2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

• Apple TV-appen: Nå tilgjengelig i Frankrike, Tyskland og Storbritannia. I USA kan du bla gjennom den nye Sport-fanen etter direktesendte og kommende kamper, og velge favorittlagene dine slik at kamper automatisk legges til i Neste og motta varsler.
  • Amazon Prime Video: Nå tilgjengelig i App Store for Apple TV. Kos deg med Prime Originals, i tillegg til populære filmer og TV-programmer.
  • Videoavspilling: På Apple TV 4K kan du spille av videoer med den opprinnelige bildefrekvensen og dynamiske rekkevidden.
  • Tilgjengelighet: Forbedringer av VoiceOver-navigasjon og -lesing, inkludert et VoiceOver Følg fokus-rotorelement og et Les opp skjerm etter forsinkelse-alternativ i alle navigasjonsmodusene. Diktert tekstinndata er også forbedret.

tvOS 11.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

tvOS 11

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.