Om programvareoppdateringer for Apple TV 4K og Apple TV HD

Oppdag de nyeste tvOS-funksjonene som er tilgjengelige på Apple TV 4K og Apple TV HD.

Dette er nytt i tvOS 16.1.1

tvOS 16.1.1, kun for Apple TV 4K (3. generasjon), løser et problem som kunne medføre at Apple TV ikke kunne installere apper.

tvOS 16.1

tvOS 16.1 introduserer en Siri-opplevelse med helt nytt design, gir deg tilgang til Delt bildebibliotek på den største skjermen i hjemmet og lar deg trene og meditere med Apple Fitness+ med iPhone.

Siri

• Med det splitter nye Siri-designet blir det enda enklere å finne filmer og programmer å se på, spille av den nyeste musikken, oppdage nye apper, få sportsresultater med mer.
  • Si «Hei Siri» for å få håndfri kontroll når du har på deg AirPods som er koblet til Apple TV.

Bilder

• Med støtte for Delt bildebibliotek kan du se favorittøyeblikkene dine fra hele familien.
  • Opprett et Delt bildebibliotek på iPhone, iPad eller Mac, og velg Delt bibliotek i Bilder-appen.

Apple Fitness+

• Tren og mediter med Apple Fitness+ på Apple TV – nå trenger du bare iPhone for å få veiledning, tidtakere og trenerforklaringer på skjermen samtidig som du sporer den anslåtte fremdriften for bevegelsesringen din.

Hjemknutepunkt

• Matter, den nye standarden for smarthustilkoblinger, støttes nå. Det betyr at et bredt utvalg av smarthustilbehør kan fungere sammen på tvers av ulike økosystemer.

tvOS 16

tvOS 16 gjør den beste underholdningsopplevelsen enda bedre for alle i hjemmet ditt og innebærer en enklere måte å legge til flere brukere på, legger til flere språk på skjermtastaturet, støtter personlig tilpasset romtilpasset lyd og legger til nye Siri-språk og tilgjengelighetsfunksjoner. Denne oppdateringen inneholder også forbedringer av ytelse og stabilitet.

Flere brukere

• Forbedringer som gjør det enklere å legge til profiler for hvert medlem av familiedelingsgruppen, slik at hver person får sin egen Neste-liste og personlige anbefalinger for TV-serier, filmer, musikk og apper.
  • Hvis du vil legge til medlemmer, trykker og holder du inne TV-knappen for å åpne kontrollsenteret. Velg deretter en person på skjermen.

Romtilpasset lyd

• Personlig tilpasset romtilpasset lyd bruker en personlig profil for romtilpasset lyd som er opprettet på iPhone, for å levere en mer presis og oppslukende lytteopplevelse på Apple TV 4K med AirPods (3. generasjon), AirPods Pro (1. og 2. generasjon) og AirPods Max.
  • For å komme i gang må du sette opp en personlig profil for romtilpasset lyd på iPhone ved å bruke samme Apple-ID som den primære brukeren på Apple TV 4K. Flere profiler støttes ikke.

Tastatur

• Støtte for flere tastaturspråk gjør det mulig å bytte mellom språk når du bruker skjermtastaturet.
  • Hvis du vil aktivere flere språk, går du til Innstillinger > Generelt > Språk for å legge til flere språk. Velg deretter globussymbolet for å endre språk når du skriver inn tekst.

Siri

• Språkstøtte for spansk i Chile, finsk i Finland og engelsk i Sør-Afrika for å hjelpe deg med å finne programmer, musikk og mer kun ved å bruke stemmen din.
  • Hvis du vil aktivere Siri, går du til Innstillinger > Generelt > Siri. Trykk deretter på Siri-knappen på fjernkontrollen for å se noen eksempler på hva du kan spørre om.

Tilgjengelighet

• Støtte for Peketekst for å se beskrivelser på skjermen tydeligere.
  • Nye stemmealternativer for VoiceOver.
  • Hvis du vil aktivere en tilgjengelighetsfunksjon eller justere innstillinger, går du til Innstillinger > Tilgjengelighet.

tvOS 15,6

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 15.5.1

Denne oppdateringen løser et problem der musikk kan slutte å spille etter kort tid.

tvOS 15,5

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 15.4.1

Denne oppdateringen omfatter stabilitetsforbedringer ved konfigurering eller gjenoppretting av Apple TV.

tvOS 15,4

Med tvOS 15.4 kan du fullføre kjøp på Apple TV med Apple Watch, vise HomeKit-kameraer med bilde i bilde mens du ser på TV, og koble Apple TV til Wi-Fi-nettverk som krever ytterligere påloggingstrinn, f.eks. på hoteller eller studenthjem. Denne oppdateringen inneholder også forbedringer av ytelse og stabilitet.

Apple Watch

• Bruk Apple Watch, sammen med en iPhone eller iPad, for å fullføre et kjøp på Apple TV.

Kameraer hjemme

• Med Bilde i bilde kan du alltid vise en videostrøm fra kameraene dine, slik at du kan følge med på hjemmet ditt selv om du ser på TV.

Wi-Fi-nettverk med intern portal

• Bruk Apple TV på flere steder, f.eks. på hoteller eller studenthjem. Med iPhone eller iPad kan du nå koble Apple TV til Wi-Fi-nettverk som krever flere påloggingstrinn.

tvOS 15,3

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 15,2

tvOS 15.2 lanserer en ny minneopplevelse for Bilder, har en ny Butikk-fane i Apple TV-appen, gir støtte for Apple Music Voice Plan (et nytt abonnementsnivå som gir tilgang til musikk ved hjelp av Siri), støtter flere Siri-språk og har flere vakre nye skjermsparere. Denne oppdateringen inneholder også forbedringer av ytelse og stabilitet.

Minner i bilder

• En ny måte å se minnene dine på en storskjerm med et nytt interaktivt grensesnitt, nye animasjons- og overgangsstiler og flere bildekollasjer.
  • Apple Music-abonnenter får høre sanger som kombinerer ekspertanbefalinger med musikksmaken din, og hva som er i bildene og videoene dine.

Apple TV-appen1

• Butikk-fanen er et nytt sted der du kan bla gjennom, kjøpe og leie verdens beste filmer og TV-serier.

Apple Music Voice Plan

• Apple Music Voice Plan er et nytt abonnementsnivå som gir deg tilgang til alle sanger, spillelister og stasjoner i Apple Music ved hjelp av Siri.

Siri2

• Inneholder nå språkstøtte for nederlandsk og fransk i Belgia, russisk i Russland og fransk, tysk og italiensk i Sveits.
  • La Siri hjelpe deg med å finne programmer, musikk og mer. Hvis du vil aktivere Siri, går du til Innstillinger > Generelt > Siri. Trykk deretter på Siri-knappen på fjernkontrollen for å se noen eksempler på hva du kan spørre om.

Skjermbeskyttere

• Få fantastiske bilder av Island og Skottland.
  • Stedsinformasjon finner du ved å trykke på trykkflaten på Siri Remote. Hvis du vil se det neste stedet, sveiper du på trykkflaten.
  • Nye flyfoto kan lastes ned oftere. Gå til Innstillinger > Generelt > Skjermbeskytter for å velge innstillinger.

1. Apple TV-appen og funksjonene i Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

2. Tilgjengeligheten og funksjonaliteten for Siri varierer etter land.

tvOS 15.1.1

• Sør-Korea: Med Apple TV, Apple TV-appen, Siri og App Store som nå er tilgjengelig i Sør-Korea, kan du få utrolige underholdningsopplevelser for hele familien.
  • Apple TV-appen:* Lokaliseringsforbedringer for Sør-Korea.

* Apple TV-appen og funksjonene i Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

tvOS 15,1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

• SharePlay: Se sammen med venner og familie – uansett hvor du er. Chatt med FaceTime på iPhone eller iPad mens du ser på Apple TV.

tvOS 15

• Apple TV-app:1 Bla gjennom raden For deg eller For alle sammen for å få anbefalte titler for alle som ser på. Huk av Delt med deg for å se programmene og filmene vennene dine deler i Meldinger.
  • Siri:2 Siri forstår nå kantonesisk i Hongkong, engelsk i India, italiensk i Italia og mandarin i Taiwan.
  • Forbedret lyd: Opplev romlyd når du bruker AirPods Pro og AirPods Max med Apple TV 4K. Eller bruk HomePod mini som standardhøyttaler for Apple TV 4K.
  • HomePod-kontroller: Start apper og kontroller Apple TV fra HomePod mini. Si noe som dette: «Hei, Siri, spill av Trolls World Tour på TV-en.»
  • Hjem: Se alle HomeKit-kameraene dine samtidig og kontroller tilbehør i nærheten når du ser på et kamera på Apple TV.
  • Logg deg på: Bruk Face ID eller Touch ID på iPhone eller iPad for å fullføre et kjøp eller for å logge deg på støttede apper på Apple TV.
  • Skjermsparere: Se fantastiske utsikter over Grand Canyon, Patagonia og Yosemite. Trykk på trykkplaten på Siri Remote for å se stedet, eller sveip for å se neste skjermsparer.

1. Apple TV-appen og funksjonene i Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

2. Tilgjengeligheten og funksjonaliteten for Siri varierer etter land.

tvOS 14,7

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 14,6

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 14,5

• Siri Remote (2. generasjon) eller Apple TV Remote (2. generasjon): Naviger på og styr Apple TV med en helt ny trykkflate som tilbyr femveis navigering for presise bevegelser, sammen med raske og enkle sveip.
  • Fargebalanse: Bruk iPhone til å måle TV-ens fargebalanse, så justerer Apple TV seg slik at den viser mer nøyaktige farger på skjermen. Gå til Innstillinger >Video og lyd> Kalibrering. Denne funksjonen krever iPhone med Face ID og iOS 14.5 eller nyere.
  • Siri:* Siri forstår nå tysk i Østerrike og engelsk i Irland og på New Zealand.
  • Skriv til Siri: Bruk tastaturet på skjermen, iPhone, iPad eller et Bluetooth-tastatur med Siri. Søk etter filmer, start apper og mye annet. Slik slår du det på: Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet.
  • Hjem-skjermen: Frigjør plass på Apple TV ved automatisk å fjerne apper du ikke bruker. Dataene dine lagres, appene forblir synlige og appene lastes ned igjen når de brukes. Slik slår du det på: Gå til Innstillinger > Apper.
  • Spillkontrollere: Støtte for de nyeste PlayStation DualSense- og Xbox Wireless-kontrollerne.

*Tilgjengeligheten og funksjonaliteten for Siri varierer etter land.

tvOS 14,4

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 14,3

• Apple TV-appen:1 Oppdag og se alle favorittene dine blant Apple Originals, i en ny og egen Apple TV+-fane.
  • Apple Fitness+:2 Hold deg aktiv med en ny treningsopplevelse på storskjerm – drevet av Apple Watch. Med Fitness+ får du ubegrenset tilgang til treningsøkter i studiostil fra trenere i verdensklasse, og det legges til nye treningsøkter ukentlig.
  • Apple One:3 Få Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ med mer i ett enkelt abonnement. For å registrere deg går du til Abonnementer i Innstillinger på Apple-enhetene dine.

1. Apple TV-appen og funksjonene i Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

2. Fitness+ er bare tilgjengelig i enkelte land. Finn ut hvor Fitness+ er tilgjengelig.

3. Sjekk om Apple One er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din. Hvis Apple News+ er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din, har du også mulighet til å kjøpe Premier-abonnementet på Apple One.

tvOS 14,2

• HomePod-hjemmekino: Koble HomePod til Apple TV 4K, og få stereolyd, surroundlyd og Dolby Atmos-lyd. Legg til en ekstra HomePod for å få en mer oppslukende lydopplevelse med ekte stereolyd.
  • Apple One:* Få Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ (slutten av 2020) med mer i ett enkelt abonnement. Del abonnementet ditt med andre familiemedlemmer, samtidig som du får personlig tilgang til hver tjeneste på alle enhetene dine. For å finne ut mer går du til Innstillinger > Brukere og kontoer > [kontoen din] > Abonnementer.

Sjekk om Apple One er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din. Hvis Apple News+ er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din, har du også mulighet til å kjøpe Premier-abonnementet på Apple One.

tvOS 14.0.2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 14.0.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 14

• Del lyd: Kos deg med filmer og TV-serier med en venn uten å forstyrre andre rundt deg. Koble to sett med AirPods eller kompatible Beats-produkter til Apple TV 4K for å dele en seeropplevelse med separate volumkontroller.
  • Bilde i bilde: Se på en film mens du holder øye med de nyeste sportssendingene, sjekk været mens du ser gjennom en TV-serie, eller spill et dataspill mens du ser på innhold fra favorittgameren din – nå med støtte for tredjepartsapper.
  • Hjem: Få varsler når noen ringer på døren, og se hvem som er der i sanntid. Eller be Siri om å vise de HomeKit-aktiverte kameraene dine og utløse stemninger i den nye Hjem-visningen i kontrollsenteret.
  • Flere brukere for gaming: Bytt brukere i kontrollsenteret for å få tilgang til spillfremdrift, prestasjoner og venner. Deretter kan du fortsette der du slapp fra Fortsett å spille i Apple Arcade.*
  • Spillkontrollere: Apple TV støtter enda flere kontrollere, for eksempel Xbox Elite Wireless Controller Series 2 eller Xbox Adaptive Controllers. Nå kan du også opprette tilpassede knappekonfigurasjoner for kontrollerne dine i Innstillinger.
  • Skjermsparere : Gå deg vill i verdensrommet, fly høyt over bakken, eller dykk dypt ned i havet ved å bare velge steder du ønsker å se. Fra Innstillinger velger du hvilke typer flyfoto som skal rulleres på skjermen.
  • AirPlay: Bruk AirPlay til å strømme innhold fra Bilder-appen på iPhone til Apple TV 4K, slik at du kan dele favorittbildene og videoene dine i full 4K-oppløsning.

* Tilgjengeligheten av Apple Arcade og Apple Arcade-funksjoner kan variere avhengig av land og region.

tvOS 13.4.8

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13.4.6

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13.4.5

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13,4

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13.3.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13,3

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13,2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 13

• Hjem-skjerm: Se forhåndsvisninger av nye filmer, flott ny musikk, populære spill med mer i fullskjerm mens du fremhever apper i den øverste raden. Sveip opp for å høre lyd og gjøre valg.
  • Flere brukere: Få en skreddersydd Apple TV-opplevelse med din egen Neste-liste i Apple TV-appen, spillelister i Apple Music, og mye mer. Inviter brukere ved bruk av Apple TV eller Hjem-appen for å komme i gang
  • Kontrollsenter: Hold inne TV-knappen på Siri Remote for å bytte brukere, endre lydkilder, få tilgang til musikk og sette Apple TV i dvalemodus.
  • Apple Arcade:* Få ubegrenset tilgang til over 100 nye spill på Apple-enhetene dine. Fra oppslukende nye verdener til utrolige lydeffekter – TV-opplevelsen på storskjermen blir virkelighetstro med Apple TV.
  • Spillkontrollere: Spill med populære kontrollere, for eksempel PlayStation DualShock 4 og den trådløse Xbox-kontrolleren med Bluetooth.
  • Apple Music: Lytt til favorittmusikken din med sangtekster med perfekt timing. Sveip gjennom sangtekstene og hopp til hvilket som helst vers i sangen med et klikk.
  • Skjermsparere: Sjekk ut flotte nye undervannsvideoer fra vannmasser over hele verden. Trykk på Siri Remote for å se stedet, eller sveip for å se neste.

*Tilgjengeligheten av Apple Arcade og Apple Arcade-funksjoner kan variere avhengig av land og region. Les mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

tvOS 12.4.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12,4

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12,3

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

• Apple TV-appen:* Med den splitter nye Apple TV-appen har du ett sted hvor du kan se alle favorittprogrammene og -filmene på alle enhetene dine. Abonner på de Apple TV-kanalene du liker. Bla gjennom tusenvis av titler fra iTunes Store som du kan kjøpe eller leie. Og få anbefalinger for programmer og filmer basert på alt du ser på.

*Apple TV-appen og funksjonene i Apple TV-appen er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

tvOS 12.2.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12,2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

*Tilgjengeligheten og funksjonaliteten for Siri varierer etter land.

tvOS 12.1.2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.1.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12,1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.0.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11,4

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

tvOS 11,3

*Tilgjengeligheten og funksjonaliteten for Siri varierer etter land.

tvOS 11.2.6

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11.2.5

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11.2.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11,2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

• Apple TV-appen: Nå tilgjengelig i Frankrike, Storbritannia og Tyskland. I USA kan du bla gjennom den nye Sport-fanen etter direktesendte og kommende kamper, og velge favorittlagene dine slik at kamper automatisk legges til i Neste og motta varsler.
  • Amazon Prime Video: Nå tilgjengelig i App Store for Apple TV. Kos deg med Prime Originals, i tillegg til populære filmer og TV-programmer.
  • Videoavspilling: På Apple TV 4K kan du spille av videoer med den opprinnelige bildefrekvensen og dynamiske rekkevidden.
  • Tilgjengelighet: Forbedringer av VoiceOver-navigering og -lesing, inkludert et VoiceOver Følg fokus-rotorobjekt og et Les opp skjerm etter forsinkelse-alternativ i alle navigasjonsmodusene. Diktert tekstinndata er også forbedret.

tvOS 11,1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

tvOS 11

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.