Om programvareoppdateringer for Apple TV 4K og Apple TV HD

Oppdag de nyeste tvOS-funksjonene som er tilgjengelige på Apple TV 4K og Apple TV HD.

Dette er nytt i tvOS 12.3

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

• Apple TV-appen: Med den splitter nye Apple TV-appen har du ett sted hvor du kan se alle yndlingsprogrammene og -filmene dine på alle enhetene du har. Abonner på bare de Apple TV-kanalene du vil ha. Bla i tusenvis av titler fra iTunes Store som du kan kjøpe eller leie. Og få anbefalinger av programmer og filmer basert på alt du se på.

tvOS 12.2.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.2

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

*Tilgjengeligheten av og funksjonaliteten for Siri varierer etter land og region.

tvOS 12.1.2

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.1.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12.0.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11.4

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

tvOS 11.3

*Tilgjengeligheten av og funksjonaliteten for Siri varierer etter land og region.

tvOS 11.2.6

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11.2.5

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11.2.1

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet.

tvOS 11.2

Denne oppdateringen omfatter generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

• Apple TV App: Nå tilgjengelig i Frankrike, Tyskland og Storbritannia. I USA kan du bla gjennom den nye Sport-fanen etter direktesendte og kommende kamper, og velge favorittlagene dine slik at kamper automatisk legges til i Neste og motta varsler.
  • Amazon Prime Video: Nå tilgjengelig i App Store for Apple TV. Kos deg med Prime Originals, i tillegg til populære filmer og TV-programmer.
  • Videoavspilling: På Apple TV 4K kan du spille av videoer med den opprinnelige bildefrekvensen og dynamiske rekkevidden.
  • Tilgjengelighet: Forbedringer av VoiceOver-navigasjon og -lesing, inkludert et VoiceOver Følg fokus-rotorelement og et Les opp skjerm etter forsinkelse-alternativ i alle navigasjonsmodusene. Diktert tekstinndata er også forbedret.

tvOS 11.1

Denne oppdateringen inkluderer generelle forbedringer av ytelse og stabilitet, samt disse funksjonene:

tvOS 11

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.