Om Vær-appen og symboler på iPhone og iPod touch

Finn ut hvordan du bruker Vær-appen på iPhone for å se hvordan været er der du er, eller i andre byer.

Med Vær-appen på iOS kan du se hvordan været er etter bynavn, postnummer, postkode eller flyplasskode. Du kan også opprette en liste over byer du kan spore, og rangere byene i den rekkefølgen du vil.

Vær-appen

Bruk Vær-appen

Trykk på appen for å åpne den. For å se værforholdene time for time, sveiper du fra venstre til høyre på den aktuelle dagen. Du kan også rulle ned for å se mer informasjon, blant annet ukentlig oversikt eller sannsynligheten for regn.

For å se en annen by sveiper du mot venstre eller trykker på stedslisten for å se listen over byer. Hvis du vil bytte mellom fahrenheit og celsius, ruller du til bunnen av listen og trykker på temperatursymbolet.

Værdataene som brukes i Vær-appen kommer fra The Weather Channel. Hvis du har problemer med å få korrekt værinformasjon, trykker du på symbolet nederst i venstre hjørne for å gå direkte til værkilden.

slett et sted

Legg til, slett eller omorganiser byer

Slik legger du til en by på værlisten:

1. Trykk på værsymbolet , og trykk deretter på pluss-symbolet.
  2. Skriv inn navnet på byen, postkoden eller flyplassen.
  3. Trykk på byen når du ser den.

For å slette en by fra værlisten, sveiper du til venstre på byen og trykker på Slett. For å omorganisere rekkefølgen på byene på listen din, trykker du og holder på byen og flytter den opp eller ned for å endre den.

Vis værsymbolene

Værsymbolene viser de ulike værforholdene, som for eksempel vind eller regn. Her er en liste over noen av værsymbolene og hva de betyr.

Soloppgang
Soloppgang

Solnedgang
Solnedgang

Klart
Klart

Delvis skyet
Delvis skyet

Varmt
Varmt

Sandstorm
Sandstorm

Tørrdis
Tørrdis

Røyk
Røyk

Tåke
Tåke

Vind
Vind

Skyet
Skyet

Tordenvær
Tordenvær

Regn
Regn

Kraftig regn
Kraftig regn

Lett regn
Lett regn

Hagl/sludd
Hagl/Sludd

Orkan
Orkan

Tornado
Tornado

Snø
Snø

Snøbyger
Snøbyger

Snø/sludd
Snø/sludd

Snøfokk
Snøfokk

Ekstremkulde
Ekstremkulde

Skyet om natten
Skyet

Klart om natten
Klart