Om Vær-appen og symboler på iPhone og iPod touch

Finn ut hvordan du bruker Vær-appen på iPhone for å se hvordan været er der du er, eller i andre byer.

Med Vær-appen på iOS kan du se hvordan været er etter bynavn, post- eller zip-kode og flyplasskode. Du kan også opprette en liste over byer du kan spore, og rangere byene i den rekkefølgen du vil.

Bruk Vær-appen

Tykk på appen for å åpne den. For å se værforholdene time for time, sveiper du fra venstre til høyre på den aktuelle dagen. Du kan også rulle ned for å se mer informasjon, blant annet ukentlig oversikt eller sannsynligheten for regn.

For å se en annen by, sveiper du mot venstre eller trykker på  for å se listen over byer. Hvis du vil bytte mellom fahrenheit og celsius, ruller du ned til bunnen av listen og trykker på .

Værdataene som brukes i Vær-appen kommer fra The Weather Channel. Hvis du har problemer med å få korrekt værinformasjon, trykker du på symbolet nederst i venstre hjørne for å gå direkte til værkilden.

Legg til, slett eller omorganiser byer

Slik legger du til en by på værlisten:

1. Trykk på  og deretter på .
  2. Skriv inn navnet på byen, zip-koden eller flyplass-koden.
  3. Trykk på byen når du ser den.

For å slette en by fra værlisten, sveiper du til venstre på byen og trykker på Slett. For å omorganisere rekkefølgen på byene på listen din, trykker du og holder på byen og flytter den opp eller ned for å endre den.

Vis værsymbolene

Værsymbolene viser de ulike værforholdene, som for eksempel vind eller regn. Her er en liste over noen av værsymbolene og hva de betyr.

Soloppgang

Solnedgang

Klart

Delvis skyet

Varmt

Sandstorm

Tørrdis

Røyk

Tåke

Vind

Skyet

Tordenvær

Regn

Kraftig regn

Lett regn

Hagl/Sludd

Orkan

Tornado

Snø

Snøbyger

Snø/sludd

Snøfokk

Ekstremkulde

Skyet

Klart