Konfigurer og bruk ansiktsgjenkjenning

Finn ut hvem som står utenfor døren din, uansett hvor du er. Når du konfigurerer ansiktsgjenkjenning i Hjem-appen, kan du få beskjed i det øyeblikket en besøkende ankommer og se direktevideo av inngangsdøren din.

Konfigurer kameraet eller ringeklokken med video

Du kan bruke hvilket som helst HomeKit-støttet kamera eller ringeklokke til å ta opp og strømme video fra hjemmet ditt. Men hvis du vil at kameraet skal identifisere besøkende ved inngangsdøren ved hjelp av ansiktsgjenkjenning, trenger du et HomeKit Secure Video-kamera eller en ringeklokke med video.

Kameraet eller dørklokken konfigureres i Hjem-appen.

Se videoklipp og strømmer

På iPhone, iPad, iPod touch eller Mac åpner du Hjem-appen og velger et kamera eller en ringeklokke for å se videoklipp og strømmer.

For å se kameraets videostrøm i Kontrollsenter på Apple TV må du først legge til kameraet i Favorittkameraer i Hjem-appen. Deretter åpner du Kontrollsenter på Apple TV og klikker på symbolet for Hjem-appen for å se videostrømmen. Hvis du ser på Apple TV og har en HomeKit Secure Video-ringeklokke, strømmes direktevideo automatisk i et bildevindu på Apple TV når noen trykker på ringeklokken.

tvOS viser Kontrollsenter med direktevisning fra inngangsdøren.

Slå på ansiktsgjenkjenning

HomeKit Secure Video-kameraer og -ringeklokker kan bare identifisere besøkende hvis du slår på ansiktsgjenkjenning i Hjem-appen.

Merk familie og venner

Når du har slått på Ansiktsgjenkjenning, kan du merke familie og venner, slik at Hjem-appen kan fortelle deg hvem som står utenfor døren. Eller identifisere nylige besøkende som ikke er i Bilder-biblioteket ditt, ved hjelp av et bilde tatt av kameraet eller ringeklokken.

Tilpass varslene dine

Bli varslet når barna kommer hjem fra skolen, når postmannen kommer, eller når kameraet registrerer bevegelse i en aktivitetssone. Finn ut mer om alle de forskjellige måtene du kan justere varsler i Hjem-appen på, slik at du bare blir varslet når du ønsker det.

Hvis ansiktsgjenkjenning ikke fungerer som forventet

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.