Få varslinger for HomeKit-tilbehøret ditt

Kontroller statusen for HomeKit-tilbehøret ditt og få varslinger når det registrerer noe – selv når du ikke er hjemme. Med Hjem-appen kan du holde deg oppdatert om all aktiviteten i hjemmet ditt.

Kom i gang

Sjekk statusen for hjemmet ditt

Du kan sjekke statusen for HomeKit-tilbehøret ditt øverst i Hjem-fanen i Hjem-appen på iOS-enheten eller Mac-maskinen.

Du kan også angi hvilket tilbehør som skal inkluderes i statusen på Hjem-fanen. Slik gjør du det:

1. Åpne Hjem-appen på iOS-enheten eller Mac-maskinen.
  2. Trykk og hold på et tilbehør på iOS-enheten. Dobbeltklikk på et tilbehør på Macen.
  3. Trykk eller klikk på Innstillinger.
  4. Trykk eller klikk på Status og varslinger.
  5. Slå Inkluder i status på eller av.

Slå på varslinger for tilbehøret ditt

Du kan konfigurere varslinger for enkelte typer HomeKit-tilbehør,* for eksempel låser og sensorer, slik at du får varsler når et tilbehør oppdager noe. Hvis du f.eks. har en sensor på en dør, kan du varsles når den åpnes.

Hvis du vil se varslinger for HomeKit-tilbehøret ditt på flere enheter, må du slå på varslinger på alle de aktuelle enhetene. Slik gjør du det:

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Åpne Hjem-appen, og trykk på Hjem-innstillinger øverst til venstre. Hvis du har flere hjem, trykker du på Hjem-innstillinger og deretter på et hjem. Under Varslinger velger du typen tilbehør, f.eks. Sensorer, og trykker på et tilbehør og deretter på Tillat varslinger.
  • Hvis du bruker en Mac, åpner du Hjem-appen. Gå til Rediger > Rediger hjem i menylinjen. Under Varslinger velger du typen tilbehør, f.eks. Sensorer, og klikker på et tilbehør og deretter på Tillat varslinger.

Finn ut mer om varslinger på iOS-enheten din.

*Ikke alt HomeKit-tilbehør støtter varslinger.

Få varslinger på bestemte tidspunkter eller når noen ankommer eller drar

Du kan tilpasse varslingene for HomeKit-tilbehøret ditt, slik at du varsles på spesifikke tidspunkter eller basert på hvem som er hjemme hos deg.

1. Åpne Hjem-appen på iOS-enheten eller Mac-maskinen.
  2. Trykk og hold på et tilbehør på iOS-enheten. Dobbeltklikk på et tilbehør på Macen.
  3. Trykk eller klikk på Innstillinger.
  4. Trykk eller klikk på Status og varslinger, slå på Tillat varslinger, og velg blant følgende alternativer:
    • Tid: Angi et tidspunkt for når du vil få varsler for tilbehøret.
    • Personer: Få varsler for tilbehør når du eller noen andre kommer til eller forlater huset. Hvis du velger dette alternativet, må du konfigurere et hjemknutepunkt og sørge for at alle som kan styre hjemmet ditt, har Del plasseringen min slått på og har en primær iOS-enhet valgt under Innstillinger > [navnet ditt] > Del plasseringen min.
  5. Trykk eller klikk på TilbakeTilbake øverst til venstre og deretter på Ferdig.

Hvis du vil motta varslinger for HomeKit-tilbehøret ditt når du ikke er hjemme, må du konfigurere et hjemknutepunkt.

For å se varslinger som er konfigurert i Hjem-appen på flere enheter, må du konfigurere varslinger på alle de aktuelle enhetene.