Bruke Kontinuitet for å koble sammen Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch

Når du logger på Apple-ID-en på alle enhetene dine, kan du bruke Kontinuitet-funksjoner som gjør det sømløst å bytte mellom enhetene dine. Klikk på en funksjon nedenfor for å finne ut mer om den, for eksempel hvordan du låser opp Macen automatisk når du bruker Apple Watch, eller hvordan du bruker iPaden til å utvide arbeidsområdet til Macen.

AirDrop-symbol

AirDrop: Send blant annet dokumenter, bilder, videoer, nettsteder og kartposisjoner trådløst til en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac i nærheten.

AirPlay-videosymbol

AirPlay til Mac: Del, spill av eller presenter innhold fra en annen Apple-enhet på skjermen på Macen.

Apple Pay: Handle på nettet på Mac, og betal med Apple Pay på iPhone eller Apple Watch.

Automatisk opplåsing: Få umiddelbar tilgang til Macen når du bruker Apple Watch, og godkjenn raskt andre forespørsler om å skrive inn administratorpassordet på Macen.

Kontinuitet-kamera: Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å skanne et dokument eller ta et bilde, og vis det øyeblikkelig på Macen.

Kontinuitet-merking: Bruk iPad, iPhone eller iPod touch til å legge til skisser, figurer og andre merknader i et Mac-dokument, og se endringene i sanntid på Macen.

Kontinuitet-skisse: Lag en skisse på iPad, iPhone eller iPod touch, og sett den enkelt inn i dokumenter på Macen.

Handoff: Start arbeidet på én enhet, og bytt til en annen enhet i nærheten for å fortsette der du slapp.

Instant Hotspot: Koble til Delt internett på iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) fra Mac, iPad, iPod touch eller en annen iPhone uten å skrive inn et passord.

iPhone-mobilanrop: Ring og besvar anrop fra Mac, iPad eller iPod touch når disse enhetene er koblet til det samme nettverket som iPhonen din.

Sidecar: Bruk iPad som en ekstra skjerm som utvider eller speiler Mac-skrivebordet. Eller bruk den som en inndataenhet for å tegne med Apple Pencil i Mac-programmer.

Videresending av tekstmeldinger: Send og motta SMS- og MMS-meldinger fra iPhone på Mac, iPad og iPod touch.

Universelle utklipp: Kopier innhold som tekst, bilder og videoer på én Apple-enhet, og lim inn innholdet på en annen Apple-enhet.

Universalkontroll-symbol

Universalkontroll: Bruk tastaturet, musen eller styreflaten på Mac til å kontrollere opptil to andre Macer eller iPader i nærheten og arbeid sømløst på tvers av dem.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.