Bruke Kontinuitet for å koble sammen Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch

Beveg deg sømløst mellom enhetene dine med Kontinuitet. Ring og motta anrop uten å røre iPhone. Bruk iPad til å utvide arbeidsområdet til Macen. Lås opp Macen automatisk når du bruker Apple Watch. Og kopier og lim inn bilder, video og tekst fra iPhone eller iPad til en Mac i nærheten, eller omvendt.

Handoff: Start arbeidet på én enhet, og bytt til en annen enhet i nærheten for å fortsette der du slapp.

Universelle utklipp: Kopier innhold som tekst, bilder og videoer på én Apple-enhet, og lim inn innholdet på en annen Apple-enhet.

iPhone-mobilanrop: Ring og besvar anrop fra Mac, iPad eller iPod touch når disse enhetene er koblet til det samme nettverket som iPhonen din.

Videresending av tekstmeldinger: Send og motta SMS- og MMS-meldinger fra iPhone på Mac, iPad og iPod touch.

Instant Hotspot: Koble til Delt internett på iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) fra Mac, iPad, iPod touch eller en annen iPhone uten å skrive inn et passord.

Automatisk opplåsing: Få umiddelbar tilgang til Macen din når du bruker Apple Watch, og godkjenn raskt andre forespørsler om å legge inn administratorpassordet på Macen.

Kontinuitet-kamera: Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å skanne et dokument eller ta et bilde, og vis det øyeblikkelig på Macen.

Kontinuitet-skisse: Lag en skisse på iPad, iPhone eller iPod touch, og sett den enkelt inn i dokumenter på Macen.

Kontinuitet-merking: Bruk iPad, iPhone eller iPod touch til å legge til skisser, figurer og andre merknader i et Mac-dokument, og se endringene i sanntid på Macen.

Sidecar: Bruk iPad som en ekstra skjerm som utvider eller speiler Mac-skrivebordet. Eller bruk den som en inndataenhet for å tegne med Apple Pencil i Mac-apper.

AirDrop: Send blant annet dokumenter, bilder, videoer, nettsteder og kartposisjoner trådløst til en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac i nærheten.

Apple Pay: Handle på nettet på Mac, og betal med Apple Pay på iPhone eller Apple Watch.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.