Systemkrav for iCloud

Dette er de anbefalte kravene og minimumskravene til systemet for å kunne bruke iCloud.

Anbefalte systemkrav

iCloud1 krever en Apple-ID, en aktiv internett-forbindelse og oppdatert programvare. Hvis du oppfyller de anbefalte systemkravene nedenfor, kan du dra nytte av de nyeste iCloud-funksjonene og få den beste totalopplevelsen. Hvis du vil se minimumskravene for hver funksjon, kan du se tabellen med minimumskrav nederst på siden.

iPhone, iPad og iPod touch

• iOS 13 eller iPadOS
  • iWork for iOS (Pages 2.5 eller nyere, Numbers 2.5 eller nyere, Keynote 2.5 eller nyere)2

Mac

• macOS Catalina
  • Safari 9.1 eller nyere, Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere eller Opera
  • iWork for Mac (Pages 5.5 eller nyere, Numbers 3.5 eller nyere, Keynote 6.5 eller nyere)2

Watch

• watchOS 6

PC

• Microsoft Windows 10
  • iCloud for Windows 7 eller iCloud for Windows 10*
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2010 – Outlook 20163
  • Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere (kun skrivebordsmodus), Microsoft Edge eller Opera

*Windows 10-oppdateringen for mai 2019 eller nyere anbefales for iCloud for Windows 10.

Apple TV

• Apple TV-programvare 11.0 eller nyere

Minimumskrav til systemet for hver funksjon

For å bruke iCloud trenger du minst iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3. generasjon), iPad eller iPad mini, eller minst OS X Lion 10.7.5 på en Mac.

Se denne tabellen angående bestemte krav for hver iCloud-funksjon.

Minimumskrav for iCloud
Funksjon: iPhone, iPad, iPod touch Mac Windows Apple TV
Sikkerhetskopiering og gjenoppretting iOS 5
Bokmerker iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
  • Windows 7
  • iCloud for Windows
  • Internet Explorer 9
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28 bare i skrivebordsmodus
  • Opera
Kalender, Kontakter, Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7
  • iCloud for Windows
  • Outlook 2010 – Outlook 2016 eller en oppdatert nettleser

FaceTime

iOS 6 OS X Mavericks 10.9
Familiedeling4 iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
tvOS 7.0
Filer-appen iOS 11
Hvor er?-appen iOS 13 eller iPadOS

macOS Catalina

Finn vennene mine
  • iOS 5
  • iOS 6 (for stedsbaserte varsler)
  • iOS 8 (for Familiedeling)
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Opera
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
  • Opera
Finn [enhet]
  • iOS 5
  • iOS 6
    (for Mistet-modus)
  • iOS 7
    (for aktiveringslås)

OS X Lion 10.7.5

Finn iPhone-appen iOS 8
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Opera
  • Edge
  • Firefox 27
  • Google Chrome
  • Internet Explorer 11
  • Opera
iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
iCloud-bilder iOS 8.3 OS X Yosemite 10.10.3

iCloud for Windows 5

tvOS 9.2
iCloud-faner iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
iMessage

iOS 6 OS X Mavericks 10.9
iTunes Match iOS 5.0.1 iTunes 10.5.1 iTunes 10.5.1 tvOS 4.4
iWork for iCloud
Nøkkelring 5 iOS 8.4.1 OS X Yosemite 10.10.5
Mail Drop (sende vedlegg) iOS 9.2
  • OS X Yosemite (for Mail-appen) eller iCloud.com/mail fra en oppdatert nettleser (Safari 7.2 for å laste opp pakker, for eksempel iWork-filer)
  • En e-postkonto som støtter IMAP
  • Windows 7
  • iCloud.com/mail fra en oppdatert nettleser
  • En e-postkonto som støtter IMAP

Meldinger i iCloud

iOS 11.4 macOS High Sierra 10.13.5
Min bildestrøm 6 iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto '11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Bilder 1.0
  • Windows 7
  • iCloud for Windows
tvOS 5.0
Notater (oppgradert funksjon) iOS 9 OS X El Capitan 10.11
Leseliste iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11
Påminnelser (oppgraderte funksjoner) iOS 13 eller iPadOS

macOS Catalina

Skjermtid iOS 12

macOS Catalina

Delte albumer iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto '11 9.5 eller Aperture 3.5
  • Bilder 1.0
  • Windows 7
  • iCloud for Windows
tvOS 5.3
Delte notater iOS 9 OS X El Capitan
Delte mapper i Notater iOS 13 eller iPadOS macOS Catalina
Forslag til deling iOS 12

Siri-snarveier iOS 12
Tofaktorautentisering iOS 9 OS X El Capitan iCloud for Windows 5
Totrinns-verifisering 7 iOS 7 OS X Mavericks 10.9
Taleopptak iOS 12 macOS Mojave

Hvis du bruker en administrert Apple-ID, støttes ikke iCloud for Windows.

Enkelte Android-enheter kan bruke iCloud.com, men siden fungerer best når du bruker en kompatibel nettleser i macOS, iOS, iPadOS eller Windows.

Noen funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land og regioner. For noen tjenester er tilgangen begrenset til 10 enheter.

1. Learn how iCloud operates in China mainland.
  2. Du kan få iWork for iOS og iWork for Mac fra App Store hvis de ikke fulgte med iOS-enheten eller Macen.
  3. Outlook 2010 Personal Edition støttes ikke.
  4. For å dele iCloud-lagringsplass med familien trenger du iOS 11 eller nyere eller macOS High Sierra eller nyere. Du kan delta i et delt iCloud-lagringsabonnement med iOS 8 eller nyere eller OS X Yosemite eller nyere.
  5. Hvis du har tofaktorautentisering og bruker iCloud-nøkkelring, må du ha iOS 9 og OS X El Capitan eller nyere.
  6. I enkelte tilfeller er ikke Min bildestrøm tilgjengelig for nye kontoer. Finn ut hvordan du bruker iCloud-bilder til å lagre bilder og videoer i iCloud.
  7. Hvis du ikke oppfyller minstekravene til system, er dataene dine likevel beskyttet av totrinns-verifisering.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.