Systemkrav for iCloud

Dette er de anbefalte kravene og minimumskravene til systemet for å kunne bruke iCloud.

Anbefalte systemkrav

iCloud1 krever en Apple-ID, en aktiv Internett-forbindelse og oppdatert programvare. Hvis du oppfyller de anbefalte systemkravene nedenfor, kan du dra nytte av de nyeste iCloud-funksjonene og få den beste totalopplevelsen. Hvis du vil se minimumskravene for hver funksjon, kan du se tabellen med minimumskrav nederst på siden.

iPhone, iPad og iPod touch

• iOS 11
  • iWork for iOS (Pages 2.5 eller nyere, Numbers 2.5 eller nyere, Keynote 2.5 eller nyere)2

Mac

• macOS High Sierra
  • iTunes 12.7
  • Safari 9.1 eller nyere, Firefox 45 eller nyere eller Google Chrome 54 eller nyere
  • iWork for Mac (Pages 5.5 eller nyere, Numbers 3.5 eller nyere, Keynote 6.5 eller nyere)2

PC

• Microsoft Windows 10
  • iCloud for Windows 7
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2010 – Outlook 20163
  • Microsoft Edge, Firefox 45 eller nyere eller Google Chrome 54 eller nyere (bare skrivebordsmodus)

Apple TV

• Apple TV-programvare 11.0 eller nyere

Minimumskrav til systemet for hver funksjon

For å bruke iCloud trenger du minst iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3. generasjon), iPad eller iPad mini, eller minst OS X Lion 10.7.5 på en Mac.

Se denne tabellen angående bestemte krav for hver iCloud-funksjon.

Minimumskrav for iCloud
Funksjon: iPhone, iPad, iPod touch Mac Windows Apple TV
Fjerntilgang til min Mac OS X Lion 10.7.5
Sikkerhetskopiering og gjenoppretting iOS 5
Bokmerker iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Safari 5.1.1
  • Windows 7 eller nyere
  • iCloud for Windows
  • Internet Explorer 9 eller nyere
  • Firefox 22
  • Google Chrome 28 bare i skrivebordsmodus
Kalender, Kontakter, Mail iOS 5 OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7 eller nyere
  • iCloud for Windows
  • Outlook 2010 – Outlook 2016 eller en oppdatert nettleser
Familiedeling4 iOS 8
  • OS X Yosemite
  • iTunes 12
tvOS 7.0
Finn vennene mine
  • iOS 5
  • iOS 6 (for stedsbaserte varsler)
  • iOS 8 (for Familiedeling)
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
Finn iPhone
  • iOS 5
  • iOS 6
    (for Mistet-modus)
  • iOS 7
    (for aktiveringslås)
  • OS X Lion 10.7.5 (Mistet-modus og Aktiveringslås er ikke tilgjengelig på macOS)
Finn iPhone -appen iOS 8
iCloud.com
  • Safari 7
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Internet Explorer 11
  • Firefox 27
  • Google Chrome 35
  • Edge
iCloud Drive iOS 8 OS X Yosemite
iCloud-bildebibliotek iOS 8.3 OS X Yosemite 10.10.3
iCloud-bildedeling iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • iPhoto '11 9.5 eller Aperture 3.5
  • Bilder 1.0
  • Windows 7 eller nyere
  • iCloud for Windows
tvOS 5.3
iCloud-faner iOS 6
  • OS X Yosemite 10.10.3
  • Safari 6
iTunes Match iOS 5.0.1 iTunes 10.5.1 iTunes 10.5.1 tvOS 4.4
iWork for iCloud
  • Safari 9
  • Google Chrome 50
  • Internet Explorer 11
  • Google Chrome 50
Nøkkelring 5 iOS 8.4.1 OS X Yosemite 10.10.5
Mail Drop (sende vedlegg) iOS 9.2
  • OS X Yosemite (for Mail-app) eller iCloud.com/mail fra en oppdatert nettleser (Safari 7.2 eller nyere for å laste opp pakker, for eksempel iWork-filer)
  • En e-postkonto som støtter IMAP
  • Windows 7 eller nyere
  • iCloud.com/mail fra en oppdatert nettleser
  • En e-postkonto som støtter IMAP

Meldinger i iCloud

iOS 11.4 macOS High Sierra 10.13.5
Min bildestrøm 6 iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5
  • iPhoto '11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Bilder 1.0
  • Windows 7 eller nyere
  • iCloud for Windows
tvOS 5.0
Notater (oppgradert funksjon) iOS 9 macOS 10.11
Leseliste iOS 5 Safari 5.1
Tofaktorautentisering iOS 9 OS X El Capitan iCloud for Windows 5
Totrinns-verifisering 7 iOS 7 OS X Mavericks 10.9

Noen funksjoner er ikke tilgjengelig i alle land og regioner. For noen tjenester er tilgangen begrenset til 10 enheter.

1. Finn ut hvordan iCloud fungerer i Kina.
  2. Du kan få iWork for iOS og iWork for Mac fra App Store hvis de ikke fulgte med iOS-enheten eller Macen.
  3. Outlook 2010 Personal Edition støttes ikke.
  4. For å dele iCloud-lagringsplass med familien trenger du iOS 11 eller nyere, eller macOS High Sierra eller nyere. Du kan delta i et delt iCloud-lagringsabonnement med iOS 8 eller nyere eller OS X Yosemite eller nyere.
  5. Hvis du har tofaktorautentisering og bruker iCloud-nøkkelring, må du ha iOS 9 og OS X El Capitan.
  6. I enkelte tilfeller er ikke Min bildestrøm tilgjengelig for nye kontoer. Finn ut hvordan du bruker iCloud-bildebibliotek til å lagre bilder og videoer i iCloud.
  7. Hvis du ikke oppfyller minstekravene til system, er dataene dine likevel beskyttet av totrinns-verifisering.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.