Systemkrav for iCloud

Dette er de anbefalte kravene og minimumskravene til systemet for å kunne bruke iCloud.

Anbefalte systemkrav

iCloud1 krever en Apple-ID, en aktiv internett-forbindelse og oppdatert programvare. Hvis du oppfyller de anbefalte systemkravene nedenfor, kan du dra nytte av de nyeste iCloud-funksjonene og få den beste totalopplevelsen. Hvis du vil se minimumskravene for hver enkelt funksjon, kan du se gjennom minimumskravene nederst på denne siden.

iPhone, iPad og iPod touch

• iOS 14 eller iPadOS 14
  • iWork for iOS (Pages 2.5 eller nyere, Numbers 2.5 eller nyere, Keynote 2.5 eller nyere)2

Mac

• macOS Big Sur
  • Safari 9.1 eller nyere, Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere eller Opera
  • iWork for Mac (Pages 5.5 eller nyere, Numbers 3.5 eller nyere, Keynote 6.5 eller nyere)2

Apple Watch

• watchOS 7

PC

• Microsoft Windows 10*
  • iCloud for Windows 11 eller nyere
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2016 eller nyere
  • Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere (kun skrivebordsmodus), Microsoft Edge eller Opera

* Windows 10-oppdateringen for mai 2019 eller nyere anbefales for iCloud for Windows 10.

Apple TV

• tvOS 13 eller nyere

Minimumskrav til systemet for hver funksjon

For å bruke iCloud trenger du minst iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3. generasjon), iPad eller iPad mini, eller minst OS X Lion 10.7.5 på en Mac.

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch.

• iOS 5

Bokmerker

Bokmerker er tilgjengelig på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac og PC.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 og Safari 11
  • Windows 7 med iCloud for Windows 7 og Firefox 22, Google Chrome 28 (kun i skrivebordsmodus) eller Opera

Kalender, Kontakter og Mail

Kalender, Kontakter og Mail er tilgjengelig på iPhone, iPad eller iPod touch, Mac og PC.

• iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Windows 7 med iCloud for Windows 7 og Outlook 2010–Outlook 2016 3 eller en oppdatert nettleser

FaceTime

FaceTime er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

Familiekonfigurering for Apple Watch

Familiekonfigurering er tilgjengelig på iPhone og Apple Watch med tofaktorautentisering.

• iOS 14
  • watchOS 7

Familiedeling

Familiedeling er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, Mac, PC og Apple TV.

Filer-appen

Filer-appen er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch.

• iOS 11
  • iPadOS 14 (oppgraderte funksjoner)

Finn venner

Finn venner er tilgjengelig på Apple Watch.

• watchOS 3–watchOS 5

Hvor er?

Hvor er? er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 13 eller iPadOS
  • macOS Catalina

Finn [enhet]

Finn [enhet] er tilgjengelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 5
  • iOS 6 (for Mistet-modus)
  • iOS 7 (for aktiveringslås)
  • OS X Lion 10.7.5

Appene Finn iPhone og Finn vennene mine

Finn iPhone og Finn vennene mine er tilgjengelige på iPhone, iPad og iPod touch samt i nettlesere.

• iOS 8–iOS 12
  • På macOS: Safari 7, Firefox 27, Google Chrome 35 og Opera
  • I Windows: Firefox 27, Google Chrome 35, Edge 79 og Opera

Finn personer

Finn personer er tilgjengelig på Apple Watch.

• watchOS 6

iCloud Drive

iCloud Drive er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac og PC.

Deling av mapper via iCloud Drive

Mappedeling i iCloud Drive er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, Mac og PC.

iCloud-bilder

iCloud-bilder er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac og PC.

iCloud-faner

iCloud-faner er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 og Safari 11

iMessage

iMessage er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

iTunes Match

iTunes Match er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac, PC og Apple TV.

• iOS 5.0.1
  • På macOS: iTunes 10.5.1
  • I Windows: iTunes 10.5.1
  • tvOS 4.4

iWork for iCloud

Nøkkelring

Nøkkelring5 er tilgjengelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac med tofaktorautentisering.

• iOS 8.4.1
  • OS X Yosemite 10.10.5

Mail Drop (sende vedlegg)

Mail Drop er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac og PC.

• iOS 9.2
  • OS X Yosemite (for Mail-programmet)
  • iCloud.com/mail fra en oppdatert nettleser (Safari 7.2 for å laste opp pakker, for eksempel iWork-filer)
  • En e-postkonto som støtter IMAP
  • Windows 7

Meldinger i iCloud

Meldinger i iCloud er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac med tofaktorautentisering og Nøkkelring aktivert.

• iOS 11.4
  • macOS High Sierra 10.13.5

Min bildestrøm

Min bildestrøm6 er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac, PC og Apple TV.

• iOS 5.1
  • OS X Lion 10.7.5  med Bilder 1.0 eller iPhoto ‘11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Windows 7 med iCloud for Windows
  • tvOS 5.0

Notater (oppgraderte funksjoner)

Notater er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 9
  • OS X El Capitan 10.11

Leseliste

Leseliste er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11

Påminnelser (oppgraderte funksjoner)

Påminnelser er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 13 eller iPadOS
  • macOS Catalina

Skjermtid

Skjermtid er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 12
  • macOS Catalina med iPhoto ‘11 9.5 eller Aperture 3.5 eller Bilder 1.0
  • Windows 7 med iCloud for Windows
  • tvOS 5.3

Delte albumer

Delte albumer er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac, PC og Apple TV.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9

Delte notater

Delte notater er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 9
  • OS X El Capitan

Delte mapper i Notater

Delte mapper i Notater er tilgjengelige på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 13 eller iPadOS
  • macOS Catalina

Forslag til deling

Forslag til deling er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch.

• iOS 12

Siri-snarveier

Siri-snarveier er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch.

• iOS 12

Tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac og PC.

• iOS 9
  • OS X El Capitan
  • iCloud for Windows 5

Totrinns-verifisering

Totrinns-verifisering7 er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9

Taleopptak

Taleopptak er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 12
  • macOS Mojave

Hvis du bruker en administrert Apple-ID, støttes ikke iCloud for Windows.

Du kan bruke iCloud.com på enkelte Android-enheter, men nettstedet fungerer best når du bruker en kompatibel nettleser i macOS, iOS, iPadOS og Windows.

Noen funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land og regioner. For noen tjenester er tilgangen begrenset til 10 enheter.

1. Learn how iCloud operates in China mainland.
  2. Du kan få iWork for iOS og iWork for Mac fra App Store hvis de ikke fulgte med iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.
  3. Outlook 2010 Personal Edition støttes ikke.
  4. For å dele iCloud-lagringsplass med familien dintrenger du iOS 11 eller nyere, eller macOS High Sierra eller nyere. Du kan bli med i et delt iCloud-lagringsabonnement med iOS 8 eller nyere, eller med OS X Yosemite eller nyere.
  5. Hvis du har tofaktorautentisering og bruker iCloud-nøkkelring, må du ha iOS 9 og OS X El Capitan eller nyere.
  6. I enkelte tilfeller er ikke Min bildestrøm tilgjengelig for nye kontoer. Finn ut hvordan du bruker iCloud-bilder til å lagre bilder og videoer i iCloud.
  7. Hvis du ikke oppfyller minstekravene til system, er dataene dine likevel beskyttet av totrinns-verifisering.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.