Systemkrav for iCloud

Dette er de anbefalte kravene og minimumskravene til systemet for å kunne bruke iCloud.

Anbefalte systemkrav

iCloud1 krever en Apple-ID, en aktiv internettforbindelse og oppdatert programvare. Hvis de anbefalte systemkravene nedenfor er oppfylt, kan du dra nytte av de nyeste iCloud-funksjonene og få den beste totalopplevelsen. Hvis du vil se minimumskravene for hver enkelt funksjon, kan du se gjennom minimumskravene nederst på denne siden.

iPhone

iPad

iPod touch

Mac

• macOS Ventura 13
  • Safari 9.1 eller nyere, Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere eller Opera
  • Systemkrav for iWork for Mac2

Watch

• watchOS 9

Windows

• Microsoft Windows 10 eller nyere*
  • iCloud for Windows 11 eller nyere
  • iTunes 12.7
  • Outlook 2016 eller nyere
  • Firefox 45 eller nyere, Google Chrome 54 eller nyere (kun skrivebordsmodus), Microsoft Edge eller Opera

* 64-biters Windows (mai 2019-oppdateringen eller nyere) kreves for å installere iCloud for Windows.

Apple TV

• tvOS 16

Minimumskrav til systemet for hver funksjon

For å bruke iCloud trenger du minst iOS 5 på iPhone 3GS, iPod touch (3. generasjon), iPad eller iPad mini, eller minst OS X Lion 10.7.5 på en Mac.

Kontakter for kontogjenoppretting

Kontakter for kontogjenoppretting er tilgjengelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 15 eller iPadOS 15
  • macOS Monterey

For å konfigurere en kontakt for kontogjenoppretting må alle enhetene dine være oppdatert til den nyeste versjonen av iOS, iPadOS, watchOS, macOS og tvOS. Hvis du har en eldre enhet som ikke kan oppdateres til iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey, må du logge deg av iCloud på denne enheten.

Du trenger minst én enhet med iOS 15, iPadOS 15 eller macOS Monterey eller nyere for å bli en kontakt for kontogjenoppretting.

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Sikkerhetskopiering og gjenoppretting er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch.

• iOS 5

Bokmerker

Bokmerker er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt på Mac og Windows.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 og Safari 11
  • Windows 7 med iCloud for Windows 7 og Firefox 22, Google Chrome 28 (kun i skrivebordsmodus) eller Opera

Kalender, Kontakter og Mail

Kalender, Kontakter og Mail er tilgjengelige på iPhone, iPad og iPod touch samt på Mac og Windows.

• iOS 5
  • OS X Lion 10.7.5
  • Windows 10-oppdateringen fra 29. mai 2019 eller nyere med iCloud for Windows 10 eller nyere og Outlook 2016 3

FaceTime

FaceTime er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

Familiekonfigurering for Apple Watch

Familiekonfigurering er tilgjengelig på iPhone og Apple Watch med tofaktorautentisering.

• iOS 14
  • watchOS 7

Familiedeling

Familiedeling er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, Mac, PC og Apple TV.

Filer-appen

Filer-appen er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch.

• iOS 11
  • iPadOS 14 (oppgraderte funksjoner)

Finn enheter og Finn objekter

Finn enheter og Finn objekter er tilgjengelige på Apple Watch.

• watchOS 8

Finn venner

Finn venner er tilgjengelig på Apple Watch.

• watchOS 3 – watchOS 5

Hvor er?

Hvor er? er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 13 eller iPadOS 13
  • macOS Catalina

Finn [enhet]

Finn [enhet] er tilgjengelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 5
  • iOS 6 (for Mistet-modus)
  • iOS 7 (for aktiveringslås)
  • OS X Lion 10.7.5

Appen Finn vennene mine

Finn vennene mine er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch.

• iOS 9 – iOS 12

Appen Finn iPhone

Finn iPhone er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt i nettlesere.

• iOS 9 – iOS 12
  • På macOS: Safari 7, Firefox 27, Google Chrome 35 og Opera
  • I Windows: Firefox 27, Google Chrome 35, Edge 79 og Opera

Finn personer

Finn personer er tilgjengelig på Apple Watch.

• watchOS 8

iCloud+

iCloud+4 er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac, Windows-maskiner og i nettlesere.

• iOS 15 eller iPadOS 15
  • macOS Monterey

iCloud Drive

iCloud Drive er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac og PC.

• iOS 8
  • OS X Yosemite
  • Windows 10 med iCloud for Windows 10 eller nyere

Deling av mapper via iCloud Drive

Mappedeling i iCloud Drive er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt på Mac- og Windows-maskiner.

iCloud-passord

iCloud-passord er tilgjengelig på PC.

• Windows 10 med iCloud for Windows 12.x

iCloud-bilder

iCloud-bilder er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac og PC.

• iOS 8,3
  • OS X Yosemite 10.10.3
  • Windows 10 med iCloud for Windows 10 eller nyere

Delt iCloud-bildebibliotek

Delt iCloud-bildebibliotek er tilgjengelig på iPhone, iPad, Mac, PC og Apple TV.

• iOS 16.1 og iPadOS 16.1
  • macOS Ventura 13
  • Windows 10 med iCloud for Windows 14
  • tvOS 16

iCloud-faner

iCloud-faner er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12 og Safari 11

iMessage

iMessage er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 6
  • OS X Mavericks 10.9

iTunes Match

iTunes Match er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt på Mac, Windows og Apple TV.

• iOS 5.0.1
  • På macOS: iTunes 10.5.1
  • I Windows: iTunes 10.5.1
  • tvOS 4.4

iWork for iCloud

Nøkkelring

Nøkkelring5 er tilgjengelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac med tofaktorautentisering.

• iOS 8.4.1
  • OS X Yosemite 10.10.5

Kontoarving

Kontoarving er tilgjengelig på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac med tofaktorautentisering.

• iOS 15,2 eller iPadOS 15,2
  • macOS Monterey 12,1

Mail Drop (sende vedlegg)

Mail Drop er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac og PC.

• iOS 9,2
  • OS X Yosemite (for Mail-appen)
  • iCloud.com/mail fra en oppdatert nettleser (Safari 7.2 for å laste opp pakker, for eksempel iWork-filer)
  • En e-postkonto som støtter IMAP
  • Windows 7

Meldinger i iCloud

Meldinger i iCloud er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac med tofaktorautentisering og Nøkkelring aktivert.

• iOS 11,4
  • macOS High Sierra 10.13.5

Min bildestrøm

Min bildestrøm6 er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac, PC og Apple TV.

• iOS 5,1
  • OS X Lion 10.7.5  med Bilder 1.0 eller iPhoto ‘11 9.2.2 eller Aperture 3.2.3
  • Windows 7 med iCloud for Windows
  • tvOS 5.0

Notater (oppgraderte funksjoner)

Notater er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 9
  • OS X El Capitan 10.11

Leseliste

Leseliste er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 11
  • macOS Sierra 10.12
  • Safari 11

Påminnelser (oppgraderte funksjoner)

Påminnelser er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 13 eller iPadOS
  • macOS Catalina

Skjermtid

Skjermtid er tilgjengelig på iPhone, iPad eller iPod touch samt på Mac og Apple TV.

• iOS 12
  • macOS Catalina
  • tvOS 5.3

Delte albumer

Delte albumer er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac, PC og Apple TV.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9
  • Windows 7 med iCloud for Windows 7.x eller Windows 10 med iCloud for Windows 10 eller nyere

Delte notater

Delte notater er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 9
  • OS X El Capitan

Delte mapper i Notater

Delte mapper i Notater er tilgjengelige på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 13 eller iPadOS
  • macOS Catalina

Delte fanegrupper

Delte fanegrupper er tilgjengelig på iPhone.

• iOS 16

Forslag til deling

Forslag til deling er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch.

• iOS 12

Siri-snarveier

Siri-snarveier er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch.

• iOS 12

Fanegrupper

Fanegrupper er tilgjengelig på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

• iOS 15
  • iPadOS 15
  • Safari 15

Tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch, samt på Mac og PC.

• iOS 9
  • OS X El Capitan
  • iCloud for Windows 5

Totrinns-verifisering

Totrinns-verifisering7 er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 7
  • OS X Mavericks 10.9

Taleopptak

Taleopptak er tilgjengelig på iPhone, iPad og iPod touch samt Mac.

• iOS 12
  • macOS Mojave

Noen iCloud-funksjoner er ikke tilgjengelig for administrerte Apple-ID-er. Finn ut mer om administrerte Apple-ID-er for utdanning og administrerte Apple-ID-er for bedrifter.

Du kan bruke iCloud.com på enkelte Android-enheter, men nettstedet fungerer best når du bruker en kompatibel nettleser i macOS, iOS, iPadOS og Windows.

Noen funksjoner er ikke tilgjengelige i alle land og regioner. For noen tjenester er tilgangen begrenset til 10 enheter.

1. Learn how iCloud operates in China mainland.
  2. Du kan få iWork for iOS og iWork for Mac fra App Store hvis de ikke fulgte med iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.
  3. Outlook 2010 Personal Edition støttes ikke.
  4. For å dele iCloud+ med familien din trenger du iOS 11 eller nyere, eller macOS High Sierra eller nyere. Du kan bli med i et delt iCloud+-abonnement med iOS 8 eller nyere, eller med OS X Yosemite eller nyere.
  5. Hvis du har tofaktorautentisering og bruker iCloud-nøkkelring, må du ha iOS 9 og OS X El Capitan eller nyere.
  6. I enkelte tilfeller er ikke Min bildestrøm tilgjengelig for nye kontoer. Finn ut hvordan du bruker iCloud-bilder til å lagre bilder og videoer i iCloud.
  7. Hvis minstekravene til systemet ikke er oppfylt, er dataene dine likevel beskyttet av totrinnsverifisering.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.