Finn sikkerhetskopier av iPhone, iPad og iPod touch

Finn en liste med iOS-sikkerhetskopier på en Mac, PC og iOS-enhet. Les om hvordan du sletter sikkerhetskopier, kopierer dem og mer.

Finn iOS-sikkerhetskopier lagret på Mac eller PC

Dette bør du vite for å unngå å ødelegge noen av sikkerhetskopifilene:

• iTunes lagrer sikkerhetskopier til Sikkerhetskopiering-mappen i Brukere-mappen. Plasseringen av Sikkerhetskopiering-mappen varierer etter operativsystem. Du kan kopiere Sikkerhetskopiering-mappen, men du bør aldri flytte den til en annen mappe, en ekstern disk eller en nettverksdisk.
  • Ikke rediger, flytt, endre navn på eller trekk ut innhold fra sikkerhetskopifilene, det kan ødelegge filene. Hvis du for eksempel vil gjenopprette fra en sikkerhetskopifil du har flyttet, må du flytte den tilbake for at den skal virke. Sikkerhetskopier fungerer som en sikker kopi av hele enheten. Så selv om du kan vise eller åpne innholdet i en sikkerhetskopifil, er innholdet vanligvis ikke lagret i et format du kan lese.

Finn iOS-sikkerhetskopier på Mac

Finn en liste med sikkerhetskopier:

1. Klikk på søkesymbolet i menylisten.
  2. Skriv eller kopier dette: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/
  3. Trykk på returtasten.

Finn en bestemt sikkerhetskopi:

1. Åpne iTunes. Klikk på iTunes i menylinjen, og velg Valg.
  2. Klikk på Enheter.
  3. Kontroll-klikk på den ønskede sikkerhetskopien og velg Vis i Finder.
    Enhetsvalg

Finn iOS-sikkerhetskopier i Windows 7, 8 eller 10

Finn en liste over sikkerhetskopier ved å gå til \Users\(brukernavn)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Du kan også bruke denne fremgangsmåten:

1. Finn søkefeltet:
    • I Windows 7: Klikk på Start.
    • I Windows 8: Klikk på forstørrelsesglasset øverst til høyre.
    • I Windows 10: Klikk på søkefeltet ved siden av Start-knappen.
  2. Skriv %appdata% i søkefeltet. eller %USERPROFILE% (hvis du har lastet ned iTunes fra Microsoft Store).
  3. Trykk på returtasten.
  4. Dobbeltklikk på disse mappene: «Apple» eller «Apple Computer» > MobileSync > Sikkerhetskopier.

Slett eller kopier iOS-sikkerhetskopier på Mac eller PC

Ikke rediger, flytt, endre navn på eller trekk ut innhold fra sikkerhetskopifilene, det kan ødelegge filene. Bruk følgende deler til å lage kopier av sikkerhetskopiene eller slette sikkerhetskopiene du ikke trenger.

Kopier iOS-sikkerhetskopier til en annen plassering

Hvis du trenger kopier av sikkerhetskopiene, kan du finne Sikkerhetskopiering-mappen og kopiere hele mappen (ikke bare deler av den) til et annet sted, som en ekstern disk eller et lagringssted i nettverket.

Når du bruker Time Machine, kopieres Sikkerhetskopiering-mappen automatisk når du sikkerhetskopierer Hjem-mappen på Mac.

Slett iOS-sikkerhetskopier

1. Mac: Velg iTunes > Valg.
    Windows: Velg Rediger > Valg. Finn ut hvordan du slår på menyer i Windows 7 og 8.
  2. Klikk på Enheter.
  3. Velg sikkerhetskopien du vil slette. Hvis du har flere enheter eller sikkerhetskopier, holder du musepekeren over sikkerhetskopien for å se flere detaljer.
    Enhetsvalg
  4. Klikk på Slett sikkerhetskopi, og bekreft deretter valget.

Finn og administrer iOS-sikkerhetskopier lagret i iCloud

Hvis du bruker iCloud-sikkerhetskopiering, finner du ikke listen over sikkerhetskopiene dine på iCloud.com. Slik finner du iCloud-sikkerhetskopiene dine på en iOS-enhet, en Mac eller en PC.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

• Med iOS 11 går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring > Sikkerhetskopier.
  • Med iOS 10.3 går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud. Trykk på grafen som viser iCloud-lagringen din, og deretter trykker du på Administrer lagring.
  • Med iOS 10.2 eller eldre går du til Innstillinger > iCloud > Lagring > Administrer lagring.

Trykk på en sikkerhetskopi for å se flere detaljer om den, velge hva slags informasjon som skal sikkerhetskopieres eller slette sikkerhetskopien.

Du kan bare velge hvilket innhold som skal sikkerhetskopieres, fra Innstillinger-menyen på enheten der innholdet ligger. Selv om du for eksempel kan vise iPad-sikkerhetskopien på iPhone, kan du bare velge hvilket iPad-innhold som skal sikkerhetskopieres, fra Innstillinger-menyen på iPad.

På Mac:

1. Velg Apple ()-menyen > Systemvalg.
  2. Klikk på iCloud.
  3. Klikk på Administrer.
  4. Velg Sikkerhetskopier.

På PC:

1. Åpne iCloud for Windows
  2. Klikk på Lagring.
  3. Velg Sikkerhetskopier.

Finn ut mer om hvordan du sletter eller administrerer iCloud-sikkerhetskopier fra Mac eller PC.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.