Hvis Safari ikke laster inn en side eller nettsideobjekter mangler

Kontroller Safari-utvidelser, eller fjern informasjonskapsler, buffer og andre nettsteddata hvis en nettside eller et nettsted ikke lastes inn på Mac-maskinen.

Bruk fremgangsmåten i denne artikkelen hvis dette skjer i Safari på Mac-maskinen:

• Du kan ikke logge inn på et sikkert nettsted.
  • En nettside lastes inn på nytt eller omdirigeres gjentatte ganger.
  • En melding på en nettside sier at du må fjerne eller tilbakestille informasjonskapsler.
  • Noen bilder, videoer eller andre objekter vises ikke på en nettside, men andre sideelementer lastes inn.

Sjekk Foreldrekontroll

Hvis du er logget på en brukerkonto som er begrenset av Foreldrekontroll eller annen programvare for å filtrere nettinnhold, er det ikke sikkert at noen sider eller sideelementer lastes inn hvis disse sidene ikke har fått tilgang. Det er for eksempel ikke sikkert at innebygde videoer vises hvis de ligger på en annen side enn den du ser på.

Hør med administratoren for å se om du kan få tilgang til siden som du forsøker å se på.

Kontroller Safari-utvidelser

Noen Safari-utvidelser som blokkerer annonser eller annet nettstedinnhold kan forhindre at noen sideelementer vises. Du kan slå av tillegg midlertidig, og deretter laste inn siden på nytt for å se om det er dette som er problemet.

1. Velg Safari > Valg.
  2. Klikk på Tillegg.
  3. Velg et tillegg, og fjern deretter avmerkingen for «Aktiver ...-tillegg.» Gjenta dette trinnet for hvert tillegg som er installert.

Last inn siden på nytt ved å velge Vis > Last inn på nytt i Safari. Hvis nettsiden lastes korrekt inn, var det ett eller flere av tilleggene som blokkerte innholdet. Aktiver tillegget igjen, og last siden inn på nytt for å finne ut hvilket tillegg som blokkerer innholdet du vil se.

Hvis nettstedet fremdeles ikke lastes inn med alle tilleggene deaktivert, kan du forsøke de neste trinnene i denne artikkelen.

Hvis Safari ikke laster inn sider fra et spesifikt nettsted

Hvis bare én nettside eller ett nettsted ikke fungerer, kan du fjerne data som er relatert til dette nettstedet for å se om det løser problemet. Bruk denne fremgangsmåten for å fjerne informasjonskapsler og annen data som er lagret av Safari for et spesifikt nettsted:

1. Velg Safari > Valg.
  2. Klikk på Personvern-symbolet.
  3. Klikk på Detaljer-knappen.
  4. Søk etter navnet eller domenet til nettstedet som har dataene du vil fjerne.
  5. I resultatlisten klikker du på domenet (som for eksempel example.com) som har dataene du vil fjerne.
  6. Klikk på Fjern.
  7. Når du er ferdig klikker du på Ferdig og lukker innstillingervinduet.

fjerne historikken, informasjonskapsler, buffer og nettsteddata for et spesifikt nettsted

Hvis du brukte funksjonen Privat nettlesing i Safari når du besøkte et nettsted, er det ikke sikkert at du ser nettstedet oppført her.

Hvis Safari ikke laster inn sider fra flere nettsteder

I OS X Yosemite kan du slette nettsteddata fra den siste timen eller de siste dagene hvis nettstedene eller -sidene nylig har sluttet å laste inn.

1. Velg Historikk > Tøm logg og nettsteddata.
  2. I skjemaet som vises, velger du hva slags data du vil fjerne fra Tøm-lokalmenyen.
  3. Klikk på Tøm logg.
     fjerne historikk, informasjonskapsler og nettsteddata

Hvis du vil fjerne nettsteddata for alle nettsteder og -sider du noensinne har besøkt, velger du «all historikk» fra Tøm-lokalmenyen. Valget Fjern all nettsteddata i Personvern-panelet under Safari-innstillinger gjør også dette. Disse alternativene tilbakestiller også nettlesingsloggen og Top Sites.

Les mer

For å finne ut mer om buffer, informasjonskapsler og annen nettsteddata, kan du åpne Safari og søke etter «logg» eller «personvern» fra Hjelp-menyen.