Hvis FaceTime ikke fungerer på Mac

Hvis du ikke kan logge på FaceTime, bruke kameraet eller mikrofonen eller forbli tilkoblet, kan du finne ut hva du kan gjøre i denne artikkelen.

Hvis du ikke kan logge på FaceTime

Hvis kameraet eller mikrofonen ikke virker

Én av disse løsningene kan hjelpe:

• Lukk FaceTime og åpne det igjen.
  • Omstart Mac-maskinen (Apple-menyen > Omstart).
  • Påse at FaceTime ikke er åpen, og sjekk deretter om kameraet fungerer i et annet program, som for eksempel Photo Booth. Hvis det ikke gjør det, vet du at problemet ikke er relatert til FaceTime.
  • Hvis du har flere kameraer eller mikrofoner koblet til Mac-maskinen, går du til Video-menyen i FaceTime-menylinjen for å kontrollere at riktig kamera og mikrofon er valgt.

Hvis du trenger hjelp med tilkoblingen eller samtalekvaliteten

Et tregt eller opptatt Wi-Fi-nettverk kan forårsake problemer med FaceTime-samtalen. Hvis du opplever tilkoblingsvarsler eller dårlig lyd- eller videokvalitet:

• Påse at du og mottakeren har en rask Wi-Fi- eller mobilforbindelse. FaceTime-samtaler via Wi-Fi krever en bredbåndsforbindelse.
  • Se etter problemer som kan redusere hastigheten på forbindelsen, som for eksempel at noen strømmer innhold på nettverket ditt.
  • Hvis du har spørsmål om Internetthastigheten din, kan du ta kontakt med Internettleverandøren din.

Slik bruker du FaceTime på Mac

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.