Hvis du får opp Koble til iTunes-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hva du må gjøre hvis du får opp Koble til iTunes-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Start enheten på nytt

Start enheten på nytt hvis du får opp Koble til iTunes-skjermen:

• iPad-modeller med Face ID: Trykk raskt på volum opp-knappen. Trykk deretter raskt på volum ned-knappen. Trykk og hold på den øverste knappen til enheten starter på nytt.
  • iPhone 8 eller nyere: Trykk raskt på volum opp-knappen. Trykk deretter raskt på volum ned-knappen. Trykk og hold på sideknappen til du ser Apple-logoen.
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på både sideknappen (eller den øverste knappen) og volum ned-knappen i minst ti sekunder, inntil du ser Apple-logoen.
  • iPad med Hjem-knapp, iPhone 6s eller eldre og iPod touch (6. generasjon) eller eldre: Trykk og hold inne både sideknappen (eller den øverste knappen) og Hjem-knappen i minst ti sekunder, inntil du ser Apple-logoen.

Installer iOS på nytt

Hvis du fortsatt ser Koble til iTunes-skjermen etter omstart, må du installere iOS på nytt:

1. Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av iTunes.
  2. Koble enheten til datamaskinen med kabelen som fulgte med enheten. Du skal se denne meldingen: «Det er et problem med iPhone [navnet på enheten] som krever at den må oppdateres eller gjenopprettes.»
  3. Klikk på Oppdater (ikke Gjenopprett) for å installere iOS på nytt og beholde de personlige dataene dine.

Få mer hjelp