Hvis du får opp Gjenopprett-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hva du må gjøre hvis du får opp Gjenopprett-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Skjermen med Koble til datamaskinen

Start enheten på nytt

Hvis du ser Gjenopprett-skjermen:

1. Koble enheten til datamaskinen med kabelen som fulgte med enheten. Ikke koble enheten fra datamaskinen.
  2. Start enheten på nytt:
    • iPad-modeller som ikke har en Hjem-knapp: Trykk raskt på volum opp-knappen. Trykk deretter raskt på volum ned-knappen. Trykk og hold på den øverste knappen til enheten starter på nytt.
    • iPhone 8 eller nyere: Trykk raskt på volum opp-knappen. Trykk deretter raskt på volum ned-knappen. Trykk og hold på sideknappen til du ser Apple-logoen.
    • iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på både sideknappen (eller toppknappen) og volum ned-knappen til du ser Apple-logoen.
    • iPad med Hjem-knapp, iPhone 6s eller eldre og iPod touch (6. generasjon) eller eldre: Trykk og hold på både sideknappen (eller toppknappen) og Hjem-knappen til du ser Apple-logoen.

Installer iOS eller iPadOS på nytt

Hvis du fortsatt ser Gjenopprett-skjermen når du har startet på nytt, må du installere iOS eller iPadOS på nytt:

1. På en Mac må du sørge for at du har installert de nyeste programvareoppdateringene (inkludert iTunes hvis du har macOS Mojave eller eldre). På en Windows-PC må du sørge for at du har installert den nyeste versjonen av iTunes.
  2. Forsikre deg om at enheten din fremdeles er koblet til datamaskinen. Du skal se denne meldingen: «Det er et problem med din [navnet på enheten] som krever at den må oppdateres eller gjenopprettes.»
  3. Klikk på Oppdater (ikke Gjenopprett) for å installere iOS eller iPadOS på nytt og beholde de personlige dataene dine. Ikke koble enheten fra datamaskinen før oppdateringen er ferdig.

Få mer hjelp