Hvis du får opp Koble til iTunes-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hva du må gjøre hvis du får opp Koble til iTunes-skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Omstart enheten hvis du får opp Koble til iTunes-skjermen:

• På iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus: Trykk raskt på Volum opp-knappen. Trykk deretter raskt på Volum ned-knappen. Deretter trykker du på sideknappen og holder den inne til du ser Apple-logoen.
  • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Trykk på både sideknappen og Volum ned-knappen, og hold dem inne i minst ti sekunder, helt til du ser Apple-logoen.
  • På iPhone 6s og eldre, iPad, eller iPod touch: Trykk på Hjem-knappen og knappen øverst (eller på siden) samtidig, og hold dem inne i minst ti sekunder, helt til du ser Apple-logoen.

Hvis du fortsatt ser Koble til iTunes-skjermen etter omstart, må du installere iOS på nytt:

1. Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av iTunes.
  2. Koble enheten til datamaskinen med kabelen som fulgte med enheten. Du skal se denne meldingen: «Det er et problem med iPhone [navnet på enheten] som krever at den må oppdateres eller gjenopprettes.»
  3. Klikk på Oppdater (ikke Gjenopprett) for å installere iOS på nytt og beholde de personlige dataene dine.

Få mer hjelp