Bruk Apple SIM-kort med iPad (Wi-Fi + Cellular)

Med Apple SIM-kort er det enkelt å tegne kortsiktige, langsiktige eller delte mobildataabonnementer direkte fra iPad Pro, iPad Air 2 eller iPad mini 3 (Wi-Fi + Cellular) eller nyere.

Finn ut om du har et integrert Apple SIM-kort eller et Apple SIM-kort

Finn ut hvilken iPad-modell  du har, og sørg for at den fungerer med Apple SIM-kort.

Integrert Apple SIM-kort

Disse iPad-modellene* har et integrert Apple SIM-kort som er innebygd i iPad-enheten:

• 12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon) Wi-Fi + Cellular-modell
  • 10,5-tommers iPad Pro Wi-Fi + Cellular-modell
  • 9,7-tommers iPad Pro Wi-Fi + Cellular-modell

I disse modellene finnes det også en nano-SIM-kortskuff du kan bruke med nano-SIM-kort fra hvilken som helst operatør, eller et eksisterende Apple SIM-kort med ett eller flere abonnementer som allerede er installert.

Hvis du setter inn et ubrukt Apple SIM-kort i en av disse modellene, blir ikke det SIM-kortet brukt. Alle nye abonnementer blir lagt til det integrerte Apple SIM-kortet. Hvis du setter inn et ubrukt SIM-kort i en av disse modellene, får du en melding om at SIM-kortet ikke er kompatibelt, og du blir anbefalt å bruke det integrerte Apple SIM-kortet.

*Unntatt i Kina.

Apple SIM-kort

iPad-modeller (5. generasjon eller nyere) (Wi-Fi + Cellular), iPad Pro med 12,9-tommers skjerm, iPad Air 2 og iPad mini 3 eller nyere kommer kanskje med enten et Apple SIM-kort eller et SIM-kort fra en operatør i SIM-kortskuffen.

Hvis iPad-en ikke ble levert med et Apple SIM-kort, kan du kjøpe et Apple SIM-sett fra en Apple Store-butikk i USA, Storbritannia, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Nederland, Spania, Sverige, Sveits eller Tyrkia.

Finn ut hvilke operatører som støtter Apple SIM-kort

Med Apple SIM-kort kan du velge mobildataabonnementer fra utvalgte operatører i USA og mer enn 180 land og regioner over hele verden.

Konfigurer et mobildataabonnement

Når du er i et land eller en region med operatører som støtter Apple SIM-kort, kan du konfigurere og administrere et mobildataabonnement direkte fra iPad-en din. Gå til Innstillinger > Mobildata > Konfigurer mobildata. Der ser du en liste over tilgjengelige operatører.

Finn ut mer om disse integrerte Apple SIM-kortene

Noen iPad Pro-modeller har både et integrert Apple SIM-kort og en nano-SIM-kortskuff. Dette bidrar til å holde deg tilkoblet med et mobildataabonnement når du ikke er i nærheten av noen Wi-Fi-soner.

Hvis du kjøper iPad Pro fra en operatørbutikk, kan du bli begrenset til å bruke mobildatanettverket fra operatøren. Her finner du mer informasjon, avhengig av hvor du kjøpte iPad Pro:

• USA:
    • Verizon (Verizon-forhandlere): Det integrerte Apple SIM-kortet er ikke aktivert. Du kan bruke et nano-SIM-kort fra en annen operatør i nano-SIM-kortskuffen.
    • AT&T (AT&T-forhandlere): Det integrerte Apple SIM-kortet er låst til AT&T. Du kan bruke et nano-SIM-kort fra en annen operatør i nano-SIM-kortskuffen. Kontakt AT&T for mer informasjon om Carrier Reveal-programmet deres for å aktivere Apple SIM-kortet for andre operatører.
  • Kina: Apple SIM-kort er ikke tilgjengelige i Kina. Du kan bruke et nano-SIM-kort fra hvilken som helst operatør i nano-SIM-kortskuffen. Du kan kjøpe et Apple SIM-sett for bruk i land og regioner som støtter Apple SIM-kort. Disse settene er tilgjengelig i Apple Store-butikker i USA, Storbritannia, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Nederland, Spania, Sverige, Sveits og Tyrkia.
  • Japan:
    • AU, DoCoMo, Softbank (kjøpt hos operatørforhandlere): Det integrerte Apple SIM-kortet og nano-SIM-kortskuffen er låst til operatøren som solgte deg iPad-en. Utenfor Japan kan du bruke det integrerte Apple-SIM-kortet eller et nano-SIM-kort i SIM-kortskuffen for å konfigurere et mobildataabonnement med en annen operatør.
    • KDDI (KDDI-forhandlere): Det integrerte Apple SIM-kortet er låst til KDDI i Japan. Nano-SIM-kortskuffen er låst til operatøren som solgte deg iPad-en. Utenfor Japan kan du bruke det integrerte Apple-SIM-kortet eller et nano-SIM-kort i SIM-kortskuffen for å konfigurere et mobildataabonnement med en annen operatør.
  • Storbritannia: EE (EE-forhandlere): Det integrerte Apple SIM-kortet er låst til EE i Storbritannia. Utenfor Storbritannia kan du bruke det integrerte Apple SIM-kortet til å konfigurere et mobildataabonnement med en annen operatør. Nano-SIM-kortskuffen er ulåst.
  • Tyskland: DT (DT-forhandlere): Det integrerte Apple SIM-kortet er låst til DT i Tyskland. Utenfor Tyskland kan du bruke et integrert Apple SIM-kort til å konfigurere et mobildataabonnement med en annen operatør. Nano-SIM-kortskuffen er ulåst.