Bruk eSIM med iPad i Kina, fastlandet

Finn ut hvilke iPad-modeller som støtter eSIM i Kina, fastlandet, og hvordan du konfigurerer mobilnett på enheten din.

Støttede iPad-modeller

Følgende iPad-modeller støtter eSIM i Kina, fastlandet

• iPad (10. generasjon) Wi-Fi + Cellular, modellnummer A3162

Alle andre iPad-modeller, inkludert de som er kjøpt utenfor Kina, fastlandet, kan ikke installere eSIM-profiler fra operatører i Kina, fastlandet.

Slik identifiserer du iPad-modellen din

Bruk modellnummeret for å finne ut hvilken iPad-modell du har. Du finner modellnummeret på tre måter:

• Se på baksiden av iPaden.

• Se på baksiden av emballasjen for iPaden.

• Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Se etter modellnummeret i den øverste delen. Hvis tallet du ser har en skråstrek «/», er det delenummeret (f.eks. MY3K2LL/A). Trykk på delenummeret for å se modellnummeret, som har en bokstav etterfulgt av fire tall og ingen skråstreker (f.eks. A2342).

Finn ut mer om identifisering av iPad-modellen

Om eSIM for iPad i Kina, fastlandet

• China Unicom er den eneste støttede eSIM-operatøren for iPad. Kontakt China Unicom for å finne ut mer.

• For å aktivere mobildata med eSIM for iPad i Kina, fastlandet, må du ha en iPad (10. generasjon) Wi-Fi + Cellular, modell A3162, og befinne deg i Kina, fastlandet.

Reising med iPaden din utenfor Kina, fastlandet

Når du reiser utenfor Kina, fastlandet, kan iPad (10. generasjon) Wi-Fi + Cellular, modellnummer A3162 installere eSIM-mobildataabonnementer fra operatører utenfor Kina, fastlandet. Du må ha stedstjenester aktivert på enheten for å installere eSIM fra operatører utenfor Kina, fastlandet under reiser.

For å finne ut mer om roaming med China Unicom-abonnementet ditt, kan du kontakte China Unicom.

Konfigurer en eSIM på iPad i Kina, fastlandet

For å aktivere en eSIM på iPad, kan du laste ned operatørens app fra App Store.

Dette trenger du

Finn ut mer om konfigurasjon av eSIM på iPad i Kina, fastlandet

Slik aktiverer du eSIM på iPad:

1. Last ned operatørens app fra App Store.

2. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik bruker du iPhone til å aktivere eSIM på iPad:

1. Last ned operatørens app fra App Store på iPhonen din.

2. Følg instruksjonene på skjermen.