Finn ut hvilken størrelse på SIM-kortet iPhone eller iPad bruker

Finn modellen din på listen for å finne ut hvilket SIM-kort en iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) benytter. Hvis du har kjøpt en iPhone 14-modell i USA, har ikke iPhonen skuff for et fysisk SIM-kort. Den bruker eSIM.

Nano-SIM-kort

nano-SIM-kort

iPhone

• iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max (modeller kjøpt utenfor USA)*
  • iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
  • iPhone SE (3. generasjon), iPhone SE (2. generasjon)
  • iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS, iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • iPhone 6, iPhone 6 Plus
  • iPhone SE (1. generasjon)
  • iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

iPad

• iPad (5. generasjon og nyere)
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air (alle modeller)
  • iPad mini (alle modeller)

Mikro-SIM-kort

Mikro-SIM-kort

iPhone

• iPhone 4s
  • iPhone 4

iPad

• iPad (4. generasjon)
  • iPad (3. generasjon)
  • iPad 2
  • iPad

SIM-kort

SIM-kort

iPhone

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • iPhone

eSIM

I enkelte land og regioner har noen iPhone-modeller eSIM.

Du kan aktivere et mobilabonnement på eSIM fra en operatør som støtter Dual SIM. iPhone 13-modeller og eldre har også en SIM-skuff for et nano-SIM-kort – du kan bruke et nano-SIM-kort fra en operatør. iPhone 13-modeller støtter Dual eSIM.

Du kan konfigurere et mobildataabonnement med eSIM på enkelte iPad-modeller.

Finn ut mer

• Identifiser iPhone- eller iPad-modellen din.
  • Fjern eller bytt iPhone-SIM-kortet eller iPad-SIM-kortet.
  • Skader på SIM-skuffen eller enheten som skyldes et modifisert SIM-kort, dekkes ikke av Apples maskinvaregaranti. Hvis du kutter eller modifiserer SIM-kortet for at det skal passe i en annen enhetsmodell, vil du kanskje ikke få forbindelse med mobilnettverk eller få tilgang til visse funksjoner ved bruk av enheten.
  • Hvis du får en ny iPhone og det gamle SIM-kortet ikke passer, kontakter du operatøren for å overføre kontoen til SIM-kortet som fulgte med iPhone, eller spørre om hvordan du kan få et nytt SIM-kort hvis det ikke fulgte noe kort med iPhone.

* I USA bruker ikke iPhone 14-modeller fysiske SIM-kort. De bruker eSIM i stedet.