Finn ut hvilken størrelse på SIM-kortet iPhone eller iPad bruker

Finn modellen din på listen for å finne ut hvilket SIM-kort en iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) benytter.

Nano-SIM-kort

nano-SIM-kort

iPhone

• iPhone XS og iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • iPhone 6, iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

iPad*

• iPad (5. generasjon)
  • iPad Pro
  • iPad Air og nyere
  • iPad mini og nyere

* iPad mini 3 og nyere, iPad Air 2 og iPad Pro støtter Apple SIM-kort.

Mikro-SIM-kort

Mikro-SIM-kort

iPhone

• iPhone 4s
  • iPhone 4

iPad

• iPad (4. generasjon)
  • iPad (3. generasjon)
  • iPad 2
  • iPad

SIM-kort

SIM-kort

iPhone

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • iPhone

eSIM

I noen land og regioner har disse iPhone-modellene en eSIM:

• iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR

Du kan aktivere et mobilabonnement på en eSIM fra en operatør som støtter Dual SIM. Disse modellene har også en SIM-skuff for et nano-SIM-kort – du kan bruke et nano-SIM-kort fra en operatør.

Integrert Apple SIM-kort

Disse iPad-modellene har et integrert Apple SIM-kort innebygd i enheten:

• 12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon) Wi-Fi + Cellular-modell
  • 10,5-tommers iPad Pro Wi-Fi + Cellular-modell
  • 9,7-tommers iPad Pro Wi-Fi + Cellular-modell

Disse iPad-modellene har også en SIM-skuff for et nano-SIM-kort – du kan bruke et nano-SIM-kort fra en operatør eller et aktivt Apple SIM-kort.* Disse modellene støtter ikke Apple SIM-kort som ikke har blitt aktivert.

* Kontakt mobiloperatøren din for å få nærmere informasjon.

Finn ut mer

• Finn ut hvilken iPhone- eller iPad-modell du har.
  • Fjern eller bytt SIM-kortet.
  • Skader på SIM-skuffen eller enheten som skyldes et modifisert SIM-kort, dekkes ikke av Apples maskinvaregaranti. Hvis du kutter eller modifiserer SIM-kortet for at det skal passe i en annen enhetsmodell, vil du kanskje ikke få forbindelse med mobilnettverk eller få tilgang til visse funksjoner ved bruk av enheten.
  • Hvis du får en ny iPhone og det gamle SIM-kortet ikke passer, kontakter du operatøren for å overføre kontoen til SIM-kortet som fulgte med iPhone, eller spørre om hvordan du kan få et nytt SIM-kort hvis det ikke fulgte noe kort med iPhone.