iCloud Mail-serverinnstillinger for andre e-postklientapper

Bruk disse iCloud Mail-serverinnstillingene for å manuelt konfigurere iCloud Mail-kontoen din i en e-postklientapp.

Trenger du disse e-postserverinnstillingene?

Med disse iCloud Mail-serverinnstillingene kan du konfigurere en e-postklientapp til å sende og motta e-post med iCloud Mail-kontoen din. Du trenger disse serverinnstillingene for å manuelt konfigurere e-postklientappen.

Du trenger ikke å bruke disse serverinnstillingene for e-post hvis du oppfyller iCloud-systemkravene og kan bruke noen av disse oppsettsmetodene:

iCloud Mail-serverinnstillinger

• iCloud Mail bruker IMAP- og SMTP-standardene som støttes av de fleste moderne e-postklientapper. iCloud Mail støtter ikke POP.

• Hvis du konfigurerer en konto med iCloud-systemvalg eller macOS Mail i 10.7.4 eller nyere, ser du ikke disse innstillingene fordi de konfigureres automatisk.

• Les gjennom dokumentasjonen til e-postklientappen for mer informasjon om hvordan du bruker disse innstillingene.

IMAP-informasjon for innkommende iCloud Mail-server

• Servernavn: imap.mail.me.com

• SSL kreves: Ja

• Hvis du ser en feilmelding når du bruker SSL, prøver du å bruke TLS i stedet.

• Port: 993

• Brukernavn: Dette er vanligvis navnedelen av iCloud-e-postadressen (for eksempel johnappleseed, ikke johnappleseed@icloud.com). Hvis e-postklientappen ikke kan koble til iCloud Mail med kun navnedelen av e-postadressen, kan du prøve å bruke hele adressen.

• Passord: Generer et app-spesifikt passord.

SMTP-informasjon for utgående iCloud Mail-server

• Servernavn: smtp.mail.me.com

• SSL kreves: Ja

• Hvis du ser en feilmelding når du bruker SSL, prøver du å bruke TLS eller STARTTLS i stedet.

• Port: 587

• SMTP-godkjenning kreves: Ja

• Brukernavn: Den fullstendige iCloud Mail-e-postadressen din (for eksempel johnappleseed@icloud.com, ikke johnappleseed)

• Passord: Bruk det app-spesifikke passordet du genererte under konfigurasjonen av serveren for innkommende e-post.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.