Melde seg av interessebaserte annonser fra iAd

iAD tilbyr annonser basert på interessene dine for å gi deg den beste annonseopplevelsen. Hvis du vil melde deg av interessebaserte annonser, kan du velge å begrense annonsesporing på datamaskinen, iPhone, iPad, iPod touch og Apple TV. Du kan også slå av stedsbaserte annonser på iPhone, iPad og iPod touch.

Dette kan du forvente når du begrenser annonsesporing:

• Det kan hende du ser like mange annonser som tidligere, men de kan være mindre relevante siden de ikke er basert på interessene dine.
  • Det kan hende du fremdeles ser annonser som er relatert til innholdet i et program eller basert på annen upersonlig informasjon.

Begrense annonsesporing på iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Innstillinger > Personvern > Annonser.

Valg for å begrense annonsesporing på iPhone

Hvis du bruker iOS 6, går du til Innstillinger > Generelt > Om > Annonser.

Hvis du bruker iOS 4 eller 5, går du til oo.apple.com på enheten.

Begrense annonsesporing på Apple TV

Gå til Innstillinger > iTunes Store.

Valg for å begrense annonsesporing på Apple TV

Begrense annonsesporing i iTunes på datamaskinen

Hvis du ikke allerede er logget på iTunes, går du til Butikk > Logg på og skriver inn Apple-ID og passord. Gå deretter til iTunes > Valg > Butikk.

Valg for å begrense annonsesporing i iTunes

Hvis du lytter til iTunes Radio når du gjør denne endringen, må du omstarte iTunes og deretter omstarte iTunes Radio for å fjerne de interessebaserte annonsene.

Slå av stedsbaserte annonser på iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Innstillinger > Personvern > Stedstjenester > Systemtjenester.

iPhone-skjerm som viser stedsbaserte iAd-anonser slått av

Hvis du bruker iOS 4 eller 5, går du til Innstillinger > Personvern > Stedstjenester.

Lær mer

Sist endret:
Nyttig?
86% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)