Apple Wireless Keyboard- og Magic Keyboard-kompatibilitet med iOS-enheter

Les om kompatibilitet mellom iOS-enheter og Apple Wireless Keyboard, Magic Keyboard og tredjeparts Bluetooth-tastaturer.

Apple Wireless Keyboard, Magic Keyboard og mange Bluetooth-tastaturer som bruker Apple-tastaturlayout, fungerer med disse iOS-enhetene:

• iPad (alle modeller)
  • iPhone 3GS eller nyere
  • iPod touch (3. generasjon eller nyere)

Følgende Apple-tastaturer fungerer med iOS:

Magic Keyboard med talltastatur

• Talltastatur
  • Lightning-kontakt, innebygd batteri
  • Fungerer med iOS-enheter som kjører iOS 10.3 eller nyere

Magic Keyboard

• Lightning-kontakt, innebygd batteri
  • Fungerer med iOS-enheter som kjører iOS 9.1 eller nyere

Apple Wireless Keyboard 2011

• Bruker to AA-batterier
  • Exposé- og Launchpad-funksjonstaster:
  • Når du bruker Apple Wireless Keyboard (2011) med iOS 4.3 eller eldre, er funksjonstaster begrenset til Mat ut-tasten. Oppdater til iOS 5 eller nyere for å bruke flere funksjonstaster.

Apple Wireless Keyboard 2009

• Bruker to AA-batterier
  • Exposé- og Dashboard-funksjonstaster:

Apple Wireless Keyboard 2007

• Uten talltastatur, bruker tre AA-batterier

Det opprinnelige Apple Wireless Keyboard (lansert i 2003, hvitt, talltastatur, bruker fire AA-batterier) fungerer ikke med iOS.

Notater

• Ikke alle funksjonstaster som fungerer på Mac, vil fungere på iOS-enheter.
  • I tillegg til Apple-tastaturer er det mange tredjeparts Bluetooth-tastaturer som bruker Apple-tastaturlayout, som fungerer med iOS-enheter. Undersøk hos produsenten av tastaturet for mer informasjon.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.