Hvis du ikke har mottatt en verifiserings- eller nullstillingsmelding

Er du ikke sikker på hvor en e-postmelding ble sendt? Her er noen tips som kan hjelpe deg med å finne den.

Når du foretar visse oppdateringer av en Apple-ID, sender vi deg en e-postmelding for å hjelpe deg med å fullføre oppdateringen. Du kan for eksempel ha nullstilt passordet, nullstilt sikkerhetsspørsmål eller lagt inn en ny e-postadresse for kontoen. Hvis du ikke finner e-postmeldingen etter at vi har sendt den, kan denne framgangsmåten hjelpe.

Søke etter e-postmeldingen

Vi vil sende e-postmeldingen fra «Apple», slik at du raskt kan søke etter den. Hvis den ikke er i innboksen, sjekker du mappene dine. Hvis et uønsket-filter eller en e-postregel har flyttet meldingen, kan den finnes i mappen Søppelpost, Uønsket, Papirkurv, Slettede objekter eller Arkiv.

Pass på å kontrollere riktig e-postkonto

Hvis du ser etter en melding om nullstilling av passord, må du passe på at du kontrollerer riktig innboks for e-post. Det vil enten være den primære Apple-ID-adressen for e-post eller en særskilt e-postadresse for gjenoppretting eller varsling som du har lagt til for kontoen.

Hvis du ser etter en verifiseringsmelding, kan du logge deg på Apple-ID-kontoen og se gjennom alle e-postadressene du har registrert, inkludert den du prøver å verifisere. Hvis e-postadressen er feil, kan du oppdatere den og sende en ny verifiseringsmelding.

Sende meldingen på nytt

Når du skal sende en nullstillingsmelding på nytt, gjentar du framgangsmåten for å nullstille passordet eller sikkerhetsspørsmål, så vil vi sende en e-postmelding til gjenopprettings- eller den primære Apple-ID-adressen din for e-post.

Hvis du vil sende en verifiseringsmelding på nytt, logger du deg på Apple ID-kontoen. Klikk på Send på nytt ved siden av e-postadressen du vil verifisere, så skal vi sende en melding til den adressen.

Kontrollere at du mottar e-post

Hvis du ikke mottar e-post, må du kanskje kontakte leverandøren av e-posttjenester for å få hjelp. Du kan også følge denne framgangsmåten for å få hjelp til e-postmottak i OS X Mail eller en e-postadresse for iCloud.

Kontakt oss

Gå til Systemstatus og se om Apple-ID er tilgjengelig. Hvis du fremdeles ikke finner nullstillings- eller verifiseringsmeldingen, kontakter du Apples kundestøtte.