Hvis du ikke ser familiens delte innhold

Sjekk innstillingene dine for å kontrollere om du er logget på overalt med samme Apple-ID, inkludert Familiedeling og deling av kjøp. Deretter ber du resten av familien om å gå gjennom innstillingene sine også.

Sjekk innstillingene for Familiedeling

Se gjennom innstillingene for Familiedeling for å være sikker på at du er logget på med riktig Apple-ID. Sjekk deretter om deling av kjøp er slått på.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Bekreft eller endre Apple-ID-en du vil bruke til å dele innhold.
    iPhone med Apple-ID-en som brukes til å dele innhold
  4. Trykk på Tilbake øverst til venstre for å gå tilbake til Familiedeling.
  5. Trykk på Deling av kjøp og sjekk at Del kjøp med familiegruppen er slått på.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Familiedeling.
  2. Klikk på Deling av kjøp.
  3. Bekreft eller endre Apple-ID-en du vil bruke til å dele innhold.
    Systemvalg på Mac med innstillinger for en Apple-ID
  4. Kontroller at Del kjøpene mine er valgt.

Sjekk Apple-ID-en du bruker for kjøp

Sørg for at du er logget på Medier og kjøp med samme Apple-ID som du bruker til deling av kjøp og iCloud.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på Medier og kjøp.
  3. Trykk på Vis konto.
  4. Logg på med Apple-ID. Sørg for at du logger på med samme Apple-ID som du bruker til Familiedeling.
    iPhone med innstillinger for en Apple-ID

På Mac

1. Åpne App Store.
  2. Velg Butikk > Vis konto.
  3. Klikk på Vis informasjon.
  4. Sørg for at du bruker samme Apple-ID som du bruker med Familiedeling.
    App Store på en Mac med kontoinformasjon for en Apple-ID

Hvis du fremdeles ikke kan se delt innhold

Prøv fremgangsmåten nedenfor. Sjekk om du kan dele etter hvert trinn.

Logg av Medier og kjøp.

Sørg for at du logger på alle Apple-tjenester med samme Apple-ID som du bruker for deling av innhold med familien. Du behøver ikke å logge deg av andre tjenester som bruker Apple-ID-en, som iCloud eller iMessage.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på Medier og kjøp.
  3. Trykk på Logg av.
  4. Trykk på Medier og kjøp på nytt.
  5. Trykk på Er ikke [navnet ditt] deg?, og logg deretter på med Apple-ID-en du bruker til Familiedeling.

På Mac

1. Åpne App Store.
  2. I menylinjen velger du Butikk > Logg av.
  3. I menylinjen velger du Butikk > Logg på.
  4. Logg på med samme Apple-ID som du bruker til Familiedeling.

På Apple TV

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > [navnet ditt].
  2. Velg Butikk.
  3. Velg Logg av.
  4. Velg Logg på.
  5. Logg på med samme Apple-ID som du bruker til Familiedeling.

Sjekk om en app kan deles

1. Gå til App Store.
  2. Finn appen.
  3. Bla ned til Støtter-delen og sørg for at Familiedeling er oppført.

Noen apper er kanskje ikke kompatible med Familiedeling. Hvis du har kjøpt en av disse appene, kan du se den i kjøpshistorikken din, men familiemedlemmer kan ikke se den eller laste den ned igjen. Finn ut mer om typer innhold du kan dele med familien din ved bruk av deling av kjøp.

Se om kjøpet er skjult

Hvis et familiemedlem har skjult et av kjøpene sine, vil ingen i familien kunne se det. Familiemedlemmet har muligheten til å vise skjulte Mac-programmer igjen.

Sørg for at enheten oppfyller systemkravene

Du trenger en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere eller en Mac med OS X Yosemite eller nyere for å få tilgang til familiens delte innhold. Hvis du bruker en eldre enhet, vil du ikke se familiens delte innhold.