Legg til et familiemedlem på de delte abonnementene dine

Når du har konfigurert Familiedeling, kan du dele mange abonnementer fra Apple, for eksempel Apple TV+, iCloud+ og Apple Fitness+, med familiemedlemmer.

Symbolene for App Store-, Apple Arcade-, Apple Music-, Apple News-, Apple TV-, iCloud- og Fitness-appen ved siden av Familiedeling-symbolet.

Hva skjer når du deler et abonnement med familiegruppen din?

Du og opptil fem familiemedlemmer kan ha glede av Apple Original-serier og -filmer på Apple TV+, og kan dele Apple-tjenester som Apple Music, Apple Arcade, Apple News+ og mer. Når du deler abonnementer, får hver person se sine egne valg og anbefalinger – de er ikke felles for familiegruppen. Og når du deler et iCloud+-abonnement, kan ikke medlemmene i familiegruppen se hverandres bilder, filer eller dokumenter.

Hvis du allerede har konfigurert Familiedeling

Når du har konfigurert familiedeling, deles kvalifiserte abonnementer automatisk med medlemmene i familiegruppen din. Hvis familiemedlemmene dine ikke får tilgang til et abonnement, kan du gjøre følgende:

1. Gå til Innstillinger på iPhone eller iPad, og trykk på navnet ditt.

2. Trykk på Abonnementer.

3. Bla ned og kontroller at Del med familiegruppen er slått på.

4. Trykk på abonnementet du vil dele.

• Hvis abonnementet er for en enkeltperson eller en elev/student, må du oppgradere abonnementet til et familieabonnement.

• Hvis abonnementet ikke er fra Apple, er det ikke sikkert at det kan deles. For å dele et abonnement slår du på Del med familiegruppen under Tilgang til familiegruppe.

Hvis du ikke har konfigurert Familiedeling

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på navnet ditt. Deretter trykker du på Familiedeling.

3. Trykk på Konfigurer familie og følg instruksjonene på skjermen for å invitere medlemmene i familiegruppen. Har du allerede konfigurert Familiedeling?

4. Kvalifiserte abonnementer deles automatisk med medlemmene i familiegruppen din.

Finn ut hvordan du konfigurerer familiedeling på Mac

Hvem belastes for abonnementet?

Hvis Deling av kjøp er slått på, betaler familieorganisatoren for alle abonnementene.*

Hvis du er familieorganisatoren og ikke vil betale for kjøpene og abonnementene til medlemmene i familiegruppen, kan du slå av Deling av kjøp. Når Deling av kjøp er slått av, må alle medlemmene bruke sine egne betalingsmåter. Hvis du slår av Deling av kjøp, kan familiemedlemmene dele abonnementer, men de kan ikke dele individuelle kjøp som apper og bøker.

Tilgjengelighet av tjenester og funksjoner under Apple Media kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.