Hva slags innhold kan jeg dele med familien?

Du kan dele innhold du kjøper fra Apple, slik som musikk, filmer, TV-programmer, apper og bøker, med andre. Du kan også dele Apple-abonnementene dine – inkludert Apple One.

Hva du kan dele

• Musikk fra iTunes Store.

• Filmer og TV-programmer fra Store i Apple TV-appen.

• bøker fra nettbokhandelen i Apple Books

• apper du kan kjøpe eller laste ned fra App Store

• abonnementer og kjøp i app fra deltakende apper

• abonnementer fra Apple, inkludert:

• Familie- og Premier-abonnementer på Apple One

• et Apple Music-familieabonnement

• Apple Arcade

• Apple Fitness+

• Apple News+

• Apple Podcasts-abonnementer

• Apple TV+

• Apple TV-kanaler

• iCloud+

Hva du ikke kan dele

• personlige abonnementer på Apple Music og Apple One samt abonnementer på og kjøp i apper som ikke deltar i ordningen

• studentabonnementer, for eksempel et studentabonnement på Apple Music

• forbruksvarer du har kjøpt i apper, for eksempel mynter eller perler

• artikler som ikke lenger er tilgjengelige i App Store, iTunes Store, Books Store eller Apple TV-appen

• artikler som du eller et annet medlem i familiegruppen har skjult Finn ut mer om skjulte kjøp.

• enkelte apper fra App Store Finn ut om appen din kan deles.

• innhold som ble tildelt gjennom skolen til et barn med Apple School Manager