Hvis du ikke får aktivert iPhone

Finn ut hva du kan gjøre hvis iPhone ikke kan aktiveres, eller hvis du får et varsel om at aktiveringstjeneren ikke er tilgjengelig eller at SIM-kortet ikke støttes.

Før du begynner

Trenger du fremdeles hjelp? Se neste avsnitt.

Følg denne framgangsmåten

1. Omstart iPhone
  1. Hvis du bruker en mobildatatilkobling, kan du prøve å koble deg til et pålitelig Wi-Fi-nettverk i stedet.
  2. Hvis du får en feilmelding på iPhone som sier at aktiveringstjeneren midlertidig ikke er tilgjengelig, eller at den ikke kan nås, når du prøver å aktivere, venter du noen minutter og gjentar fremgangsmåten ovenfor.

Hvis du fremdeles ikke kan aktivere iPhone, kan du prøve på nytt med datamaskinen i stedet. Slik gjør du det:

1. Sørg for å ha den nyeste versjonen av macOS eller den nyeste versjonen av iTunes.
  2. Kontroller at datamaskinen har en internett-forbindelse.
  3. Koble iPhone til datamaskinen med kabelen som fulgte med iPhone. Finn enheten på datamaskinen din.
  4. Vent mens datamaskinen oppdager og aktiverer iPhone:
    • Hvis du ser varselet «Sett opp som ny» eller «Gjenopprett fra sikkerhetskopi», betyr det at iPhone er aktivert.
    • Hvis du får en feilmelding på datamaskinen om at SIM-kortet ikke er kompatibelt, tar du kontakt med operatøren.
    • Hvis du får en feilmelding som sier at «aktiveringsinformasjonen var ugyldig» eller «aktiveringsinformasjon kunne ikke hentes fra enheten», bruker du gjenopprettingsmodus for å gjenopprette iPhone.

Hvis du fremdeles ikke kan aktivere iPhone, kontakter du Apple-kundestøtte.