Hvis du ikke får aktivert iPhone-enheten

Finn ut hva du kan gjøre hvis iPhone-enheten ikke kan aktiveres, eller hvis du får et varsel om at aktiveringstjeneren ikke er tilgjengelig eller at SIM-kortet ikke støttes.

Kontroller følgende først

Trenger du fremdeles hjelp? Se neste avsnitt.

Følg denne framgangsmåten

1. Sjekk listen på systemstatussiden. Hvis ruten ved siden av Aktivering av iOS-enhet ikke er grønn, prøver du å aktivere iPhone-enheten senere.
  2. Hvis du blir bedt om å oppgi passordet ditt når du aktiverer iPhone-enheten, oppgir du passordet. (En melding om passord betyr at Aktiveringslås kan være aktivert i Finn iPhone.)
  3. Omstart iPhone.
  4. Hvis du bruker en mobildatatilkobling, kan du prøve å koble deg til et pålitelig Wi-Fi-nettverk i stedet.

Hvis du fremdeles ikke kan aktivere, følger du denne fremgangsmåten for å aktivere iPhone-enheten via iTunes i stedet:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iTunes.
  2. Kontroller at datamaskinen har en Internett-forbindelse.
  3. Start iTunes på datamaskinen. Koble iPhone-enheten til datamaskinen med kabelen som fulgte med iPhone-enheten.
  4. Vent mens iTunes oppdager og aktiverer iPhone-enheten:
    • Hvis du ser «Konfigurer som ny» eller «Gjenopprett fra sikkerhetskopi», har iTunes aktivert iPhone-enheten.
    • Hvis en feilmelding i iTunes sier at SIM-kortet ikke er kompatibelt, tar du kontakt med mobiloperatøren.

Få mer hjelp

1. Ta kontakt med operatøren for å sjekke om det er nettverks- eller aktiveringsproblemer, eller for å bytte SIM-kortet om nødvendig.
  2. Bruk gjenopprettingsmodus til å gjenopprette iPhone

Hvis gjenoppretting av iPhone-enheten din fortsatt ikke fungerer, kontakter du Apple-kundestøtte.