Endre land eller region for Apple-ID-en

Før du oppdaterer plasseringen din, må du bruke opp butikkreditten din, si opp abonnementene dine, og skaffe deg en betalingsmåte for det nye landet eller den nye regionen.

Dette må du gjøre før du bytter land eller region

Bruk iPhone, iPad eller iPod touch til å endre region

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på Medier og kjøp.
  3. Trykk på Vis konto. Du kan bli bedt om å logge på.
  4. Trykk på Land/region.
    iPhone som viser Kontoinnstillinger-siden.
  5. Trykk på Change Country or Region (Endre land eller region).
  6. Trykk på det nye landet eller den nye regionen, og gå gjennom vilkårene og betingelsene.
  7. Trykk på Godta i øvre høyre hjørne, og trykk på Godta på nytt for å bekrefte.
  8. Velg en betalingsmåte, skriv inn den nye betalingsinformasjonen og faktureringsadressen, og trykk på Neste. Du må legge inn en gyldig betalingsmåte for det nye landet eller den nye regionen.* Finn ut hvordan du kan endre eller fjerne Apple-ID-betalingsinformasjonen

Bruk datamaskinen til å endre region

1. Åpne Musikk-appen eller iTunes.
  2. På menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet klikker du på Konto og deretter på Vis konto.
  3. Logg på med Apple-ID.
  4. På Kontoinformasjon-siden klikker du på Endre land eller region.
    Mac som viser Kontoinformasjon-siden.

5. Velg ditt nye land eller din nye region.
  6. Gå gjennom vilkårene og betingelsene, og klikk på Godta. Klikk på Godta igjen for å bekrefte.
  7. Skriv inn den nye betalingsinformasjonen* og faktureringsadressen, og klikk på Fortsett.

Bytt region på nettet

1. Logg på Apple-ID-kontosiden din
  2. Rull ned til Konto-delen, og klikk på Rediger.
  3. På Land/region-menyen velger du det nye landet eller den nye regionen.
  4. Følg instruksjonene på skjermen. Du må legge inn en gyldig betalingsmåte for det nye landet eller den nye regionen.*

Hvis du ikke kan bytte land eller region

Hvis du ikke kan bytte land eller region, må du forsikre deg om at du har sagt opp abonnementene dine og brukt opp butikkreditten din. Fullfør disse trinnene før du prøver å bytte land eller region.

Hvis du er i en Familiedeling-gruppe, kan det hende at du ikke kan bytte land eller region. Finn ut hvordan du forlater en Familiedeling-gruppe.

Hvis du fortsatt ikke får byttet land eller region, eller du har mindre butikkreditt enn prisen på en enkeltvare, kontakter du Apple-kundestøtte.

Finn ut mer

* Hvis du ikke vil skrive inn en betalingsmåte, venter du til du er fysisk i det nye landet eller den nye regionen, og oppretter deretter en ny Apple-ID.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.