Endre land eller region for Apple-ID-en

Hvis du flytter til et nytt land eller en ny region, kan du oppdatere landet eller regionen som er tilknyttet Apple-ID-en din. Før du oppdaterer opplysningene dine, må du bruke opp butikkreditten din, si opp abonnementene dine og skaffe deg en betalingsmåte for det nye landet eller den nye regionen.

Når du følger fremgangsmåten under, blir landet eller regionen for Apple-ID-en din oppdatert for alle Apple-tjenester på alle Apple-produktene dine.

Hvis du er i en Familiedeling-gruppe, kan det hende at du ikke kan bytte land eller region. Finn ut hvordan du forlater en Familiedeling-gruppe.

Dette må du gjøre før du bytter land eller region

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk på iTunes og App Store.
  3. Trykk på Apple-ID-en din, og trykk på Vis Apple-ID. Du kan bli bedt om å logge på.
  4. Trykk på Land/region.
    iPhone som viser Kontoinnstillinger-siden.
  5. Trykk på «Endre land eller region». Hvis du ikke ser «Endre land eller region», kontakter du Apple-kundestøtte.
  6. Trykk på det nye landet eller den nye regionen, og gå gjennom vilkårene og betingelsene.
  7. Trykk på Godta i øvre høyre hjørne, og trykk på Godta på nytt for å bekrefte.
  8. Velg en betalingsmåte, skriv inn den nye betalingsinformasjonen og faktureringsadressen, og trykk på Neste. Du må legge inn en gyldig betalingsmåte for det nye landet eller den nye regionen.Finn ut mer om hvordan du endrer eller fjerner betalingsinformasjon fra Apple-ID-en

På datamaskinen

1. Åpne Musikk-appen eller iTunes.
  2. På menylinjen øverst på skjermen eller øverst i iTunes-vinduet klikker du på Konto og deretter på Vis konto.
  3. Logg på med Apple-ID-en, og klikk deretter på Vis konto.
  4. På Kontoinformasjon-siden klikker du på «Endre land eller region».
    Mac som viser Kontoinformasjon-siden.
  5. På «Velg land eller region»-menyen velger du det nye landet eller den nye regionen. Hvis du ikke ser «Velg land eller region», kontakter du Apple-kundestøtte.
  6. Gå gjennom vilkårene og betingelsene, og klikk på Godta. Klikk på Godta igjen for å bekrefte.
  7. Skriv inn den nye betalingsinformasjonen og faktureringsadressen, og klikk på Fortsett.

Fra kontosiden for Apple-ID-en

1. Logg på kontosiden for Apple-ID-en
  2. Rull ned til Konto-delen, og klikk på Rediger.
  3. På Land/region-menyen velger du det nye landet eller den nye regionen.
  4. Når du blir spurt om du vil endre land eller region, klikker du på «Fortsett for å oppdatere».
  5. Skriv inn den nye betalingsinformasjonen og faktureringsadressen, og klikk på Lagre. Du må legge inn en gyldig betalingsmåte for det nye landet eller den nye regionen.1

Kontakt Apple-kundestøtte

Hvis du ikke kan fullføre noen av disse trinnene, ikke kan endre land eller region eller har mindre butikkreditt enn prisen på et enkelt objekt, kontakter du Apple-kundestøtte.

Finn ut mer

1. Hvis du ikke vil angi en betalingsmåte, venter du til du fysisk befinner deg i det nye landet eller den nye regionen, og deretter oppretter du en ny Apple-ID.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.