Se eller kanseller forhåndsbestillinger for apper, filmer, musikk eller bøker

Administrer forhåndsbestillinger fra App Store og andre Apple Media.

Slik vises eller kanselleres forhåndsbestillinger

Du kan se en liste over ting du forhåndsbestilte, eller kansellere en forhåndsbestilling.

Hvis du vil se Apple Arcade-spill, går du til Arkadespill som kommer snart.

Se eller kanseller forhåndsbestillinger på iPhone eller iPad

1. Åpne App Store-appen.

2. Trykk på kontoknappenBildet har ingen alternativ tekst eller på bildet ditt øverst på skjermen.

3. Trykk på navnet ditt. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en.

4. Trykk på Forhåndsbestillinger for forhåndsbestillinger, eller trykk på Arcade-spill som kommer snart for Arcade-spill. Hvis du ikke ser Pre-Orders (Administrer forhåndsbestillinger) eller Arkadespill som kommer snart, har du ingen forhåndsbestillinger.

Bildet har ingen alternativ tekst
  5. For å avbryte en forhåndsbestilling, trykk på elementet du ønsker å avbryte, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Vise eller kansellere en forhåndsbestilling på en Mac

1. Åpne App Store-appen.

2. Klikk på Logg på-knappenBildet har ingen alternativ tekst eller navnet ditt nederst i sidepanelet.

3. Klikk på Kontoinnstillinger øverst i vinduet. Du kan bli bedt om å logge på.

4. På siden som vises, blar du til du ser Forhåndsbestillinger.

5. Klikk på Manage Pre-Orders (Administrer forhåndsbestillinger), eller klikk på Arkadespill som kommer snart for Arcade-spill. Hvis du ikke ser Manage Pre-Orders (Administrer forhåndsbestillinger) eller Arkadespill som kommer snart, har du ingen forhåndsbestillinger.

Bildet har ingen alternativ tekst
  6. For å avbryte en forhåndsbestilling, klikk på elementet du ønsker å avbryte, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Se eller kanseller en forhåndsbestilling på en PC

1. Åpne Apple Music-appen eller Apple TV-appen.

2. Klikk på navnet ditt i sidepanelet og deretter på Vis konto. Du må kanskje logge på med Apple-ID-en din først.

3. På siden som vises, blar du til du ser Forhåndsbestillinger.

4. Klikk på Manage Pre-Orders (Administrer forhåndsbestillinger). Hvis du ikke ser Administrer forhåndsbestillinger, har du ingen forhåndsbestillinger.

Bildet har ingen alternativ tekst
  5. For å avbryte en forhåndsbestilling, klikk på elementet du ønsker å avbryte, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Hva skjer når den forhåndsbestilte varen utgis

Når den forhåndsbestilte varen din blir tilgjengelig, faktureres betalingsmåten din, og du mottar en e-post. Hvis du har slått på automatiske nedlastinger, lastes varen ned automatisk til enheten du brukte til å kjøpe den.

Hvis du ikke ser en forhåndsbestilt vare på enheten din etter utgivelsesdatoen, kan du finne appen, musikken, filmen eller boken i kjøpene dine og laste den ned. Hvis varen er en app eller et spill, kan du også finne den i App Store og trykke eller klikke på Hent.

Hvis kjøpet ikke kan fullføres

Hvis et faktureringsproblem hindrer at kjøpet blir fullført når forhåndsbestillingen lanseres, mottar du en e-post. Du må oppdatere faktureringsinformasjonen din før du kan laste ned varen.

Hvis et forhåndsbestilt album inneholder førlanserte sanger

Hvis du forhåndsbestiller et album og noen sanger blir lansert før albumet, kan du bli belastet fortløpende for hver enkelt sang. Når albumet gis ut, belastes du for den gjenværende prisen på albumet.