Mac mini: Finne serienummeret

Lær hvordan du finner serienummeret til Mac mini.

I Mac OS X

På de fleste datamaskiner med Mac OS X finner du serienummeret i Om denne maskinen-vinduet.

På utsiden av datamaskinen

Koble fra alle ledninger og kontakter på Mac mini, og snu den rundt.

På Mac mini (midten av 2010 og nyere) er serienummeret trykt på metallrammen uten strekkode:

På Mac mini (original) til Mac mini (sent 2009) er serienummeret og Ethernet-ID-nummeret med strekkoder på en etikett på kanten av bunnkabinettet på datamaskinen (se nedenfor).

På originalemballasjen til produktet

Hvis du ennå har originalemballasjen til Mac mini, kan du finne serienummeret på strekkodeetiketten som er festet til emballasjen.

På originalkvitteringen (eller fakturaen)

Noen forhandlere kan ta med serienummeret til Mac mini på kvitteringen.

Finn ut mer

Lær hvordan du finner serienummeret på andre maskinvareprodukter fra Apple.