Hvis gjenopprettingsskjermen ikke vises på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis gjenopprettingsskjermen vises, kobler du enheten til datamaskinen og starter enheten på nytt. Du må kanskje også installere iOS eller iPadOS på nytt.

En iPhone som viser Koble til datamaskinen-skjermen

Koble til datamaskinen

Koble enheten til datamaskinen med kabelen som fulgte med enheten. Ikke koble enheten fra datamaskinen.

Start enheten på nytt

På iPhone 8 eller nyere: Trykk raskt på volum opp-knappen. Trykk raskt på volum ned-knappen. Trykk på og hold inne sideknappen til Apple-logoen vises.

På iPad-modeller uten Hjem-knapp: Trykk raskt på volumknappen som er nærmest toppknappen. Trykk raskt på volumknappen som er lengst unna toppknappen. Trykk på og hold inne den øverste knappen til Apple-logoen vises. Hvis du ikke er sikker, kan du finne ut hvilke knapper du må trykke på for å starte iPad på nytt.

På iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generasjon): Trykk og hold på både sideknappen (eller toppknappen) og volum ned-knappen til du ser Apple-logoen.

På iPad-modeller med Hjem-knapp, iPhone 6s eller eldre og iPod touch (6. generasjon) eller eldre: Trykk og hold på både sideknappen (eller toppknappen) og Hjem-knappen til du ser Apple-logoen.

Hvis gjenopprettingsskjermen fortsatt vises etter omstart

Hvis gjenopprettingsskjermen fortsatt vises etter omstart, må du installere iOS eller iPadOS på nytt:

1. Åpne Finder på Macen eller Apple-enheter-appen på PC-en. Hvis PC-en ikke har Apple-enheter-appen, eller hvis Macen bruker macOS Mojave eller en eldre versjon, åpner du iTunes i stedet. Finn ut hvilken macOS-versjon Macen din bruker.

2. Forsikre deg om at enheten din fremdeles er koblet til datamaskinen. Du skal se meldingen «Det er et problem med [enhetsnavnet ditt] som krever at den oppdateres eller gjenopprettes».

3. Klikk på Oppdater (ikke Gjenopprett) for å installere iOS eller iPadOS på nytt og beholde de personlige dataene dine.

4. Ikke koble enheten fra datamaskinen før oppdateringen er ferdig.

Få mer hjelp