Finn sikkerhetskopier av iPhone, iPad og iPod touch

Finn en liste over iOS- eller iPadOS-sikkerhetskopier på Mac, PC og iOS- eller iPadOS-enheter. Finn ut hvordan du sletter eller kopierer sikkerhetskopier og mer.

Administrer sikkerhetskopier ved hjelp av Finder eller Apple-enheter-programmet

Finn sikkerhetskopier manuelt eller ved hjelp av iTunes

Administrer sikkerhetskopier ved hjelp av Finder eller Apple-enheter-programmet

1. Åpne Finder eller Apple-enheter-programmet.

2. Koble til enheten med en USB-kabel.

3. Klikk på enheten hvis den ikke velges automatisk. Finn ut hva du skal gjøre hvis enheten din ikke vises.

4. Klarer, om nødvendig, enheten din. Dette er vanligvis nødvendig når du bruker en ny enhet med en sikkerhetskopi av en annen enhet som tidligere er klarert.

5. På Generelt-fanen klikker du på Administrer sikkerhetskopier for å se en liste over sikkerhetskopiene dine. Der kan du høyreklikke på ønsket sikkerhetskopi og velge Slett, Arkiver, Vis i Finder, eller Vis i Explorer.

Finder-vinduet med Vis i Finder som valgt alternativ
  6. Klikk OK for å gå tilbake til Finder eller Apple-enheter-programmet når du er ferdig.

Finn sikkerhetskopier manuelt eller ved hjelp av iTunes

Finn sikkerhetskopier lagret på Macen

1. Velg Gå > Gå til mappe i Finder.

2. Skriv eller kopier og lim inn ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/ i banenavn-vinduet.

Finn sikkerhetskopier som er lagret på PC-en

1. Trykk på Windows- + R-tasten.

2. I Kjør-vinduet skriver du %USERPROFILE% hvis du bruker Apple-enheter-programmet eller iTunes fra Microsoft Store. Skriv %AppData% hvis iTunes viser Hjelp > Se etter oppdateringer og du ikke bruker Apple-enheter-programmet.