Kombinert OS X Yosemite 10.10.4-oppdatering

Systemkrav:

• OS X Yosemite 10.10

Filstørrelse: 2,02 GB

Last ned

OS X Yosemite v10.10.4-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Yosemite.

OS X Yosemite v10.10.4-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten på Macen.

Denne oppdateringen inkluderer følgende:

• Forbedrer nettverkspålitelighet

• Forbedrer påliteligheten til Overføringsassistent

• Løser et problem som hindret at enkelte eksterne skjermer fungerte riktig

• Forbedrer påliteligheten ved oppgradering av iPhoto- og Aperture-biblioteker til Bilder

• Forbedrer påliteligheten ved synkronisering av bilder og videoer til iCloud-bildebibliotek

• Løser et problem som kunne føre til at Bilder avsluttet uventet etter import av enkelte Leica DNG-filer

• Løser et problem som kunne forsinke utgående e-postmeldinger i Mail

• Løser et problem der et nettsted kunne hindre en bruker i å navigere vekk ved å presentere gjentatte JavaScript-varsler i Safari

Bedriftsinnhold

For bedriftskunder inkluderer denne oppdateringen følgende:

• Løser et problem der OS X-systemer som er bundet til katalogtjenester, i enkelte situasjoner kunne slutte å reagere

• Legger til muligheten til å opprette mobilkontoer med createmobileaccount-verktøyet

• Løser et problem som kunne gjøre det mulig for en bruker å installere programvare som ennå ikke er utgitt, selv om innstillingen er deaktivert

Sikkerhetsinnhold

Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Slik oppdaterer du Macen

1. Du bør sikkerhetskopiere Macen før installering. Du kan bruke Time Machine til dette.

2. Bruk Oppdateringer-panelet i MacAppStoretil å se etter de nyeste oppdateringene til Apple-programvare, inkludert denne oppdateringen.

3. Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan bli vist, og de bør du installere. Noen oppdateringer må kanskje installeres før andre oppdateringer vises.

4. Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet oppdateringen av systemet.

5. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.

Du kan også laste ned den manuelle installereren for denne oppdateringen. Dette alternativet er nyttig hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men vil laste ned oppdateringen bare én gang. Manuelle installerere er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어