Last ned - Kombinert macOS Sierra 10.12.2-oppdatering

Systemkrav: macOS Sierra 10.12

Filstørrelse: 2,05 GB

Last ned

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS Sierra-brukere.

macOS Sierra 10.12.2-oppdateringen forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen din, og den anbefales for alle brukere. Denne oppdateringen:

• Forbedrer konfigureringen av og påliteligheten til automatisk opplåsing.

• Tillater at du legger til en knapp for styreflatehåndskrift på kinesisk på Touch Bar-kontrollinjen.

• Legger til støtte for skjermbilder av TouchBar ved bruk av Grab-appen eller Kommando-Shift-6-snarveien.

• Løser et problem som førte til at TouchBar-emojivelgeren ble vist på skjermen.

• Løser grafikkproblemer på MacBookPro-maskiner (sent 2016).

• Løser et problem der Systembeskyttelse ble slått av på noen MacBookPro-maskiner (sent 2016).

• Forbedrer konfigurering og utmelding for Skrivebord og Dokumenter i iCloud.

• Løser et problem med leveringen av varsler angående optimalisert lagring.

• Forbedrer lydkvaliteten ved bruk av Siri og FaceTime med Bluetooth-hodetelefoner.

• Forbedrer stabiliteten til Bilder når du oppretter og bestiller bøker.

• Løser et problem der innkommende Mail-meldinger ikke vises når det brukes en MicrosoftExchange-konto.

• Løser et problem som forhindret installeringen av Safari-tillegg som er lastet ned utenfor Safari-tilleggsgalleriet.

• Legger til støtte for nye installasjoner av Windows8 og Windows7 ved bruk av BootCamp på støttede Mac-maskiner.

• Løser et problem som hindret noen skjermoppløsninger i å være tilgjengelig på skjermer fra tredjeparter.

• Legger til støtte for flere RAW-formater for digitale kameraer.

Bedriftsinnhold:

• Forbedrer ytelse når du søker etter den globale adresselisten for en MicrosoftExchange-konto i Kontakter.

• Forbedrer påliteligheten for Kalender ved bruk av tilleggskalendere og slumring av MicrosoftExchange-hendelser.

• Forbedrer støtte for autentisering med smartkort i påloggingsvinduet.

• Tillater at 802.1X-klienter som er konfigurert til å bruke systemmodus, kobler til nettverket på nytt automatisk når brukere logger av.

• Løser et problem med distribuering av VPN-entiteter til MDM-klienter via en konfigureringsprofil.

• Forbedrer administrering av programvareoppdateringer i bakgrunnen og Safari Internett-programtillegg via konfigurasjonsprofiler.

• Tillater at administratorer kan slå av en sikkerhetsfunksjon som krever bekreftelse før tilkobling til bestemte nettverksvolumer.

• Løser et problem med Kalender som hindret tilleggskalendere fra å vises i Kalender-snarveimenyen når du Kontroll-klikker på en hendelse.

• Løser et problem som hindret funksjonen i System Image Utility for partisjonering av disker i å fungere skikkelig ved distribuering av systembilder over nettverket.

• LøseretproblemiXsan5der en rullefeilkanhindreXsan-klienteri åfåtilgangtilfilerivolumet.

• Forhindrer potensiell kjernepanikk ved søk etter et DFS-navneområde i Finder.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.

Støttede språk:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어