Slik forhindrer du at Macen laster ned oppdateringer i bakgrunnen

Hvis du er en systemadministrator som er bekymret for databruk eller nettverksbåndbredde, kan du forhindre at programvareoppdateringer lastes ned automatisk fra Apple.

Det å holde programvaren oppdatert er avgjørende for å ivareta sikkerheten til Macen. Oppdateringer inneholder også nye funksjoner og kan forbedre stabilitet, ytelse og kompatibilitet. Og når oppdateringer lastes ned automatisk, er det raskere og enklere å installere dem når du er klar.

Hvis du er en systemadministrator og trenger å forhindre automatisk nedlasting av programvareoppdateringer, for eksempel for å begrense dataforbruket eller bevare nettverksbåndbredde, kan du bruke en av disse løsningene.

Bruk Programvareoppdatering-valg

Bruk Programvareoppdatering-valg for å slå automatiske nedlastinger av programvare på eller av. Denne metoden er tilgjengelig for alle som administrerer sin personlige Mac.

Bruk en konfigurasjonsprofil

Systemadministratorer kan forhindre automatisk nedlasting ved å bruke en konfigurasjonsprofil med AutomaticDownload-nøkkelen satt til False i com.apple.SoftwareUpdate-domenet.

Bruk en Terminal-kommando

Systemadministratorer kan angi denne kommandoen i Terminal for å forhindre automatiske nedlastninger.

sudo defaults write /Library/Preferences/com.apple.SoftwareUpdate AutomaticDownload -boolean FALSE