Logg av iCloud på enhetene dine

Hvis du vil slutte å bruke iCloud på en av enhetene dine, kan du lære hvordan du logger av og hva som skjer når du logger av.

Hva skjer når du logger av iCloud på enheten din

Du kan logge av iCloud for å slutte å bruke iCloud og relaterte tjenester på enheten din. Disse tjenestene er oppført nedenfor. Før du logger av, må du vurdere om du er komfortabel med å ha disse tjenestene avslått. Hvis du bare vil slutte å bruke enkelte iCloud-funksjoner, kan du endre iCloud-innstillingene dine i stedet for å logge av iCloud.

• Apple Pay, Apple Cash og Apple Card1

• Hvor er?

• Game Center

• Hjem-appen for å styre HomeKit-enhetene dine

• iCloud-sikkerhetskopi

• iCloud Drive

• iCloud-nøkkelring

• iCloud Mail

• iCloud-bilder

• Delt iCloud-bildebibliotek

• Siri-snarveier

• Taleopptak

• Delte albumer

• Meldinger i iCloud

• Påminnelser

• Delte notater

• Delte Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter

• Oppdateringer av kontakter, kalendere, påminnelser, bokmerker og Safari-faner

• Kontinuitet-funksjoner som Handoff, Universelle utklipp og Automatisk opplåsing med Apple Watch

• Appdata for tredjepartsapper du har installert, som bruker iCloud

Når du logger av, er eventuell informasjon du har lagret i iCloud fortsatt tilgjengelig i iCloud. Denne informasjonen fjernes fra enheten din med mindre du velger å beholde en kopi av dataene.

Hvis du har iCloud+ og logger av iCloud på enheten, mister du tilgangen til Privat trafikk med iCloud, Skjul e-postadressen min, støtte for Sikker HomeKit-video og tilpasset e-postdomene på den enheten.2

Slik fortsetter du å bruke App Store, iMessage og FaceTime på enheten din

Når du logger av iCloud, blir du også automatisk logget av App Store, iMessage og FaceTime.

Logg av på iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

1. Gå til Innstillinger, og trykk på navnet ditt.

2. Rull ned til bunnen.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-device-list
  3. Trykk på Logg av.

4. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og trykk på Slå av. Har du glemt Apple-ID-passordet?

5. Slå av dataene du vil beholde en kopi av på enheten.

6. Trykk på Logg av.

7. Trykk på Logg av igjen for å bekrefte at du vil logge av iCloud.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan trykke på Apple-ID-en din eller ikke kan logge av på grunn av restriksjoner

Logg av på Mac

I macOS Ventura eller nyere:

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger.

2. Klikk på navnet ditt.

macos-sonoma-system-settings-apple-id-device-list
  3. Klikk på Logg av.

4. Hvis du vil beholde en kopi av iCloud-dataene dine på Macen din før du logger av, må du sørge for at du merker av i de riktige avkrysningsrutene. Deretter klikker du på Behold en kopi.

5. Hvis du vil beholde en kopi av Safari-passordene dine på Macen, klikker du på Behold på denne Macen.

I macOS Monterey eller tidligere:

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg.

2. Klikk på Apple-ID, og klikk deretter på Oversikt.

3. Klikk på Logg av.

4. Hvis du vil beholde en kopi av iCloud-dataene dine på Macen din før du logger av, må du sørge for at du merker av i de riktige avkrysningsrutene. Deretter klikker du på Behold en kopi.

5. Hvis du vil beholde en kopi av Safari-passordene dine på Macen, klikker du på Behold på denne Macen.

Logg av på Apple Watch

Når du logger av iCloud på en iPhone som er koblet sammen med Apple Watch, logges du automatisk av iCloud på Apple Watch.

Hvis du konfigurerer en Apple Watch for et familiemedlem, kan du se hvordan du fjerner sammenkoblingen til og sletter Apple Watch.

Logg av på Apple TV

1. Gå til Innstillinger.

2. Velg Brukere og kontoer.

• For standardkontoen velger du navnet ditt og deretter Fjern bruker fra Apple TV.

• For ytterligere kontoer velger du navnet ditt, iCloud og deretter Logg av.

Logg av iCloud for Windows.

1. Åpne iCloud for Windows.

2. Klikk på Logg av.

1. Apple Cash- og Apple Card-kontoene dine er koblet til Apple-ID-en din. De kan ikke overføres til en annen Apple-ID, og det er ikke mulig å få tilgang til dem med en annen Apple-ID.

2. Ikke alle funksjoner er tilgjengelige i alle land eller regioner.