Apple Studio Display: hurtigsjekker for problemløsing

Hurtigsjekker for problemløsing for alle problemer

Prøv denne fremgangsmåten før du går videre til problemløsing for spesifikke problemer

1. Sørg for at du bruker skjermen med en kompatibel Mac eller iPad.

2. Sørg for at du bruker riktig kabel for å koble til Macen eller iPaden.

3. Slå av og start Macen eller iPaden som er koblet til Studio Display, på nytt.

4. Se etter og installer programvare- og fastvareoppdateringer for macOS eller iPadOS-oppdateringer.

Les disse kundestøtteartiklene før du går videre til problemløsing for spesifikke problemer

Generelt

Inndata og utdata

Programvare og fastvare