Nyheter i firmwareoppdateringer for Apple Studio Display

Finn ut mer om endringer og funksjoner som er inkludert i firmwareoppdateringene for skjermen.

Fastvareoppdatering 17 for Studio Display

• Legger til støtte for zoom, resentrering og manuell innramming i det innebygde kameraet

• Mindre forbedringer av stabiliteten

Krever macOS Sonoma 14 eller nyere.

Firmwareoppdatering 16.4 for Studio Display

• Legger til støtte for rekalibrering av skjermen i felten ved hjelp av Pro Display Calibrator. Aktiverer spesifikke fargearbeidsflyter som kan kreve tilpasset kalibrering av et eget spektroradiometer. Finn ut mer

• Mindre forbedringer av stabiliteten

Krever macOS Ventura 13.3 eller nyere.

Firmwareoppdatering 15.5 for Studio Display (19F80)

• Løser et lydproblem med Studio Display

Krever macOS Monterey 12.4 eller nyere.

Firmwareoppdatering 15.5 for Studio Display (19F77)

• Forbedrer kamerajusteringen, inkludert forbedret støyreduksjon, kontrast og komposisjon

• Mindre forbedringer av stabiliteten

Krever macOS Monterey 12.4 eller nyere.

Firmwareoppdatering 15.4 for Studio Display

• Legger til støtte for Boot Camp på Intel-baserte Macer

• Mindre forbedringer av stabiliteten

Krever macOS Monterey 12.3 eller nyere.

Kontroller hvilken fastvareversjon du har

Du kan sjekke fastvareversjonen til Studio Display ved å trykke på og holde inne Tilvalg-tasten, velge Apple-menyen  > Systeminformasjon og deretter klikke på Grafikk/skjermer. I Studio Display-delen vises firmwareversjonen ved siden av Skjermfirmwareversjon.

Oppdater skjermen

For å oppdatere Studio Display trenger du en Mac med macOS Monterey 12.3 eller nyere.

1. På Apple-menyen  i hjørnet av skjermen gjør du ett av følgende, avhengig av hvilken versjon av macOS du har:

• I macOS Ventura eller nyere velger du Systeminnstillinger, klikker på Generelt i sidepanelet og klikker deretter på Programvareoppdatering.

• I macOS Monterey velger du Systemvalg og klikker på Programvareoppdatering.

2. Hvis en firmwareoppdatering er tilgjengelig for skjermen, klikker du på Oppdater nå for å begynne å laste ned oppdateringen.

3. Når oppdateringen er klar til å installeres, klikker du på Omstart i varslingen som vises øverst til høyre på skjermen.

4. Ikke koble fra skjermen mens oppdateringen pågår. Mens den oppdateres, kan det vises et ellipsesymbolNo alt supplied for Image, en melding om at du ikke må koble fra skjermen, eller en tom skjerm.