Hvis det oppstod en feil under oppdateringen av Apple Studio Display

Hvis et varselssymbol vises på Studio Display, er skjermen i gjenopprettingsmodus og må oppdateres.

Hvis det oppstår en feil under oppdateringen av Studio Display, vises et varselsymbolBildet har ingen alternativ tekst og support.apple.com/display/restore på skjermen. Bruk den innebygde skjermen på Mac-maskinen eller en annen skjerm som er koblet til maskinen, for å oppdatere Studio Display.

1. Sørg for at Macen er koblet til internett.

2. Oppdater Mac-maskinen til macOS 12.3 eller nyere.

3. Det kan ta opptil 15 minutter å oppdatere skjermen. Mens den oppdateres, kan det vises et ellipsesymbolNo alt supplied for Image, en melding om at du ikke må koble fra skjermen, eller en tom skjerm. Ikke koble fra skjermen eller start maskinen på nytt mens oppdateringen pågår.

4. Hvis et varselsymbolBildet har ingen alternativ tekst fremdeles vises på skjermen, kobler du Thunderbolt-kabelen fra Studio Display og Macen, og deretter kobler du Thunderbolt-kabelen tilbake i Studio Display og Macen.

Hvis du ikke har en annen skjerm for å følge trinnene ovenfor, eller et varselsymbolBildet har ingen alternativ tekst fortsatt vises på skjermen, kan du kontakte Apple.