Hurtigsjekker for problemløsing for iMac med Apple-chip

Hurtigsjekker for problemløsing for alle problemer

Prøv denne fremgangsmåten før du går videre til problemløsing for spesifikke problemer

1. Slå av Macen, eller start den på nytt.

2. Start Macen i sikker modus.

3. Se etter programvareoppdateringer for macOS. Deretter installerer du programvare- og firmwareoppdateringer for macOS.

4. Finn ut om datamaskinen er i modus for DFU (oppdatering av firmware på enheten). I denne modusen kan det hende at datamaskinen ikke responderer, og det kan virke som om det er problemer med maskinen. For å gå ut av DFU-modus holder du inne av/på-knappen i ti sekunder for å prøve å slå av datamaskinen. Trykk deretter på av/på-knappen igjen for å prøve å slå på datamaskinen. Hvis datamaskinen slår seg på, var den i DFU-modus og har strøm.

Les disse kundestøtteartiklene før du går videre til problemløsing for spesifikke problemer

Generelt

Problemer med strøm og oppstart

Problemer med wifi og Bluetooth

Problemer med inndata/utdata

Problemer med lyden