Data som en kontoarving kan få tilgang til

Denne artikkelen viser datatypene som en kontoarving kan ha tilgang til, etter at Apple-kontoinnehaveren går bort.

Data som en kontoarving kan få tilgang til

Dataene som en kontoarving kan få tilgang til, avhenger av hva Apple-ID-kontoinnehaveren har lagret i iCloud og i iCloud-sikkerhetskopien sin. En kontoarving får tilgang til alle datatypene nedenfor – den opprinnelige kontoinnehaveren kan ikke velge å ekskludere datatyper. For eksempel kan ikke kontoinnehaveren velge å gi tilgang til bare Meldinger og Mail og ekskludere iCloud-bilder. Men hvis vedkommende oppbevarte alle bildene sine på et tredjepartsnettsted, lagres ikke disse bildene hos Apple og er ikke en del av Apple-ID-dataene deres.

Data som en kontoarving kan ha tilgang til, inkluderer:

• iCloud-bilder

• Notater

• Mail

• Kontakter

• Kalendere

• Påminnelser

• Meldinger i iCloud

• Samtalelogg

• Filer lagret i iCloud Drive

• Helsedata

• Taleopptak

• Safari-bokmerker og -leseliste

• iCloud-sikkerhetskopi, som kan inkludere nedlastede App Store-apper, bilder og videoer lagret på enheten, enhetsinnstillinger og annet innhold som er sikkerhetskopiert i iCloud og ikke ekskludert av listen nedenfor

Data som en kontoarving ikke kan få tilgang til

Data som ikke er tilgjengelig for en kontoarving, inkluderer:

• Lisensierte medier, for eksempel filmer, musikk og bøker som kontoinnehaveren har kjøpt

• Kjøp i apper, for eksempel oppgraderinger, abonnementer, spillvaluta eller annet innhold som ble kjøpt i en app

• Betalingsinformasjon, for eksempel Apple-ID-betalingsinformasjon eller kort lagret for bruk med Apple Pay

• Informasjon lagret i kontoinnehaverens Nøkkelring, for eksempel Safari-brukernavn og -passord, internett-kontoer (brukt i Mail, Kontakter, Kalender og Meldinger), kredittkortnumre og utløpsdatoer og Wi-Fi-passord

Finn ut mer

En kontoarving er noen du velger som får tilgang til dataene i Apple-kontoen din etter at du dør. Av sikkerhetsmessige hensyn gjennomgår Apple forespørsler fra kontoarvinger og gir tilgang til kontodata kun etter å ha bekreftet den nødvendige informasjonen.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.