Hvis du ikke kan koble Logic Remote til Logic Pro for Mac, GarageBand eller MainStage

For å koble til Logic Remote, sjekk nettverksinnstillingene på enhetene dine eller fjern en TouchOSC-kontrolloverflate fra Logic Pro.

Forsikre deg om at alle enhetene er på samme Wi-Fi-nettverk

iPhonen eller iPaden som kjører Logic Remote, og Macen som kjører Logic Pro, må være på samme Wi-Fi-nettverk:

Kontroller at Logic Remote har tilgang til det lokale nettverket

I iOS 14 og iPadOS 14 eller nyere må alle apper som ønsker å samhandle med enheter på nettverket ditt, be om tillatelse den første gangen de prøver å navigere på det lokale nettverket. Du kan sjekke at appen har tilgang til det lokale nettverket:

1. I Innstillinger-appen går du til Personvern > Lokalt nettverk.

2. Kontroller at Logic Remote er slått på.

Endre brannmurinnstillinger på Macen

Det kan hende at brannmurinnstillingene på Macen blokkerer Logic Remote fra å koble seg til.

macOS Ventura eller nyere

1. Velg Systeminnstillinger på Apple-menyen , og klikk på Nettverk i sidepanelet.

2. Klikk på Brannmur.

3. Klikk på Valg-knappen.

4. Slå av «Blokker alle innkommende tilkoblinger», og klikk på OK.

5. Koble til Logic Remote

macOS Monterey eller tidligere

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen .

2. Klikk på Sikkerhet og personvern i Systemvalg-vinduet.

3. Klikk på Brannmur-fanen i Sikkerhet og personvern-panelet.

4. Klikk på låsesymbolet No alt supplied for Image i nedre venstre hjørne av Brannmur-panelet, og skriv inn brukernavnet og passordet til en administrator.

5. Klikk på knappen for Brannmur-valg.

6. Fjern avkrysningen for «Blokker alle innkommende tilkoblinger», og klikk på OK.

7. Koble til Logic Remote

Fjern TouchOSC-enhet fra Logic Pro

Logic Remote klarer kanskje ikke å koble seg til hvis du tidligere har lagt til en TouchOSC-enhet som kontrolloverflate for Logic Pro. Sjekk om du har lagt til en TouchOSC-enhet i Logic Pro, og fjern den i så fall.

1. Lukk Logic Remote.

2. Åpne Logic Pro på Macen.

3. Velg Logic Pro > Control Surfaces (Styreflater) > Setup (Konfigurering).

4. Sjekk om det vises en TouchOSC-enhet i vinduet. I så fall velger du enheten, trykker på Delete-tasten og klikker på OK.

5. Hvis det er andre forekomster av Logic Remote i vinduet, sletter du dem.

6. Koble til Logic Remote.

Finn ut mer

Bruk Logic Remote uten et delt Wi-Fi-nettverk