Bruk Logic Remote uten et delt Wi-Fi-nettverk

Hvis du ikke har et delt Wi-Fi-nettverk, kan du fremdeles bruke Logic Remote på iOS-enheten til å styre Logic Pro X, GarageBand og MainStage på Mac.

Hvis du vil bruke Logic Remote 1.3.1 uten et delt Wi-Fi-nettverk, kan du koble iOS-enheten direkte til Mac med en Lightning-kabel, eller du kan opprette et Wi-Fi-nettverk mellom de to enhetene.

Hvis du skal koble til med én av disse metodene, trenger du følgende:

• En Mac som kjører macOS Sierra 10.12.4
  • Logic Pro X 10.3 eller nyere, GarageBand 10.1.5 eller nyere eller MainStage 3.3 eller nyere
  • En iPad eller iPhone som kjører iOS 10.3 eller nyere, og Logic Remote 1.3.1 eller nyere

Koble til en Lightning-kabel

I tillegg til kravene ovenfor må du ha en Lightning-kabel og iTunes 12.6 for å koble til på denne måten.

Sørg for at du starter Macen på nytt etter at du har oppdatert iTunes.

Koble til med en Lightning-kabel:

1. Koble Lightning-kabelen fra iOS-enheten til Macen.
  2. Åpne Logic Pro X, MainStage eller GarageBand på Macen.
  3. Åpne Logic Remote på iOS-enheten.
  4. I dialogboksen på iOS-enheten velger du Macen du er koblet til.
  5. I varselet på Macen klikker du på Tillat for å bekrefte og opprette tilkoblingen.

Opprett et nettverk mellom to enheter

Du kan konfigurere en midlertidig Wi-Fi-tilkobling mellom iOS-enheten og Macen for å bruke Logic Remote.

Slik kobler du til via et nettverk mellom to enheter:

1. Opprett et nettverk mellom to enheter på Mac.
  2. Fra Hjem-skjermen på iOS-enheten går du til Innstillinger > Wi-Fi og sørger for at Wi-Fi er slått på. Under Enheter velger du Macen.
  3. Åpne Logic Pro X, MainStage eller GarageBand på Macen.
  4. Åpne Logic Remote på iOS-enheten.
  5. I dialogboksen på iOS-enheten velger du Macen du er koblet til.
  6. I varselet på Macen klikker du på Koble til for å bekrefte og opprette tilkoblingen.