Finn ut mer om administrerte programvareoppdateringer

MDM-administratorer (administrering av mobile enheter) kan forsinke systemprogramvareoppdateringer på overvåkende macOS-, iOS- og tvOS-enheter.

Finn ut hvordan administrerte oppdateringer fungerer

I macOS 10.13 eller nyere, iOS 11.3 eller nyere og tvOS 12.2 eller nyere kan en MDM-administrator forsinke når nye programvareoppdateringer skal rulles ut på overvåkede enheter.

Hvis en administrator forsinker en programvareoppdatering i iOS eller macOS, ser du en melding om at enheten kjører den nyeste programvareoppdateringen administratoren tillater.

Du ser en melding i tvOS om at Apple TV-en din er oppdatert.

Finn ut hva du kan gjøre når oppdateringer rulles ut

Administratorer kan forsinke utrullingen av nye programvareoppdateringer på overvåkede enheter med opptil 90 dager. Dette hjelper organisasjonen med å teste kritiske apper og infrastruktur med nye oppdateringer før de distribueres.

Administratorer kan også installere iOS-oppdateringer på enheten din eksternt. Hvis enheten din bruker en kode, blir du bedt om å skrive inn denne før en oppdatering kan installeres eksternt.