Kabinett for iMac (24-tommers, M1, 2021, to porter)

Før du begynner

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne) (valgfritt)

Fjerning

Kabinettet består av følgende deler som kan fjernes:

• Deksel for

• Flekskabelen for lydkort

• Flekskabelen til mikrofon

• Wifi- og Bluetooth-antenne

• Wifiantenne

Kabinettet består av følgende deler som ikke kan fjernes:

• Midtre wifi-antenne

• Skjermklemmer

• Mikrofon

• Av/på-knapp og flekskabel til av/på-knapp

• Høyttalere

• Volum på baksiden av høyttalere

1. For å fjerne flekskabelen til mikrofon må du først løsne limet mellom kabelen og kabinettet forsiktig.

• Merk: Det følgende bildet viser iMac (24-tommers, M1, 2021, fire porter), men trinnene er de samme for iMac (24-tommers, M1, 2021, to porter).

2. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke og holde inne «PUSH»-knappen på ZIF-mikrofonen på flekskabelkontakten til mikrofonen (1). Skyv deretter enden av kabelen ut av kontakten (2).

Montering

1. For å montere flekskabelen til mikrofonen igjen skyver du enden av kabelen inn i kontakten.

2. Trykk deretter på kabelen for å feste den til kabinettet.

• Viktig: Før flekskabelen til mikrofonen under flekskabelen til lydkortet.

• Merk: Det følgende bildet viser iMac (24-tommers, M1, 2021, fire porter), men trinnene er de samme for iMac (24-tommers, M1, 2021, to porter).

Monter følgende deler igjen for å fullføre monteringen: