Hovedkortdeksel for iMac (24-tommers, M1, 2021, to porter)

Før du begynner

Fjern denne delen før du begynner:

Verktøy

• Støttekiler

• Torx T3-skrutrekker

Viktig

• Denne prosedyren kan kreve utskifting av teipbiter, som ikke kan bestilles separat.

• Teipen til åpningen over USB-C-kortet (1) følger med et nytt deksel til hovedkortet.

• Teipen til midten av dekselet til hovedkortet (2) er inkludert i startpakken for skjermen og påfyllingssettet for skjermen.

Demontering

1. Plasser kabinettet med baksiden vendt nedover og toppen nærmest deg.

2. Løsne teipen fra midten av dekselet for hovedkortet. Ta vare på teipen til remonteringen.

3. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de 14 T3-skruene (923-05557) fra hovedkortet.

4. Vipp opp hovedkortets deksel. Dra den deretter mot deg for å fjerne den fra kabinettet.

•  Forsiktig: Ikke berør hovedkortet med dekselet.

Montering

1. Se etter skum på undersiden av dekselet til hovedkortet, der hvor høyttalerkablene kobles til hovedkortet.

• Hvis det er skum på dekselet til hovedkortet, skal du ikke lime skum over kontaktene til høyttalerkablene på hovedkortet.

• Hvis det ikke er skum på dekselet til hovedkortet, limer du skum over kontaktene til høyttalerkablene på hovedkortet.

2. Skyv dekselet til hovedkortet inn i kabinettet og legg det flatt over hovedkortet.

•  Forsiktig: Ikke berør hovedkortet med dekselet.

3. Bruk T3-skrutrekkeren til å feste de 14 T3-skruene (923-05557) til hovedkortet.

4. Fest teipen til midten av dekselet til hovedkortet.

• Viktig: Hvis teipen ble skadet under fjerningen, må du forkaste den og bruke en ny teip.

• Viktig: Hvis dekselet til hovedkortet ble byttet ut, fester du erstatningsteipen på dekselet til hovedkortet over USB-C-kortet.

Monter følgende del igjen for å fullføre monteringen: