USB-C-kort for iMac (24-tommers, M1, 2021, to porter)

Før du begynner

Fjern disse delene før du begynner:

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Støttekiler

• Torx T3-skrutrekker

Demontering

1. Trekk av polyesterfilmteipen fra USB-C-kortet. Ta vare på den til remonteringen.

2. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne de to T3-skruene (923-05555) fra USB-C-kortet.

3. Bruk T3-skrutrekkeren til å fjerne to T3-skruer (923-05562) fra koblingsdekselet til USB-C-kortet.

4. Fjern dekselet for USB-C-kortkontakten, og ta vare på det til remonteringen.

5. Bruk den svarte pinnen til å løfte enden av flekskabelen til USB-C-kortet av kontakten. Ta deretter USB-C-kortet ut av kabinettet.

Montering

1. Plasser USB-C-kortet i kabinettet.

2. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å trykke endene på flekskabelen til USB-C-kortet forsiktig til kontakten.

3. Plasser koblingsdekselet til USB-C-kort over enden av flekskabelen til USB-C-kortet. Bruk deretter T3-skrutrekkeren til å feste de to T3-skruene (923-05562) til hovedkortet.

4. Juster skruehullene i USB-C-kortet etter pinnene på det bakre kabinettet. Bruk deretter T3-skrutrekkeren til å skru delvis inn de to T3-skruene (923-05555) i USB-C-kortet.

5. Fest polyesterfilmteipen over USB-C-kortet.

• Merk: Hvis du monterer en ny del, bruker du den medfølgende nye polyesterfilmteipen i stedet for den eksisterende polyesterfilmteipen.

Monter følgende deler igjen for å fullføre remonteringen: