VESA-monteringsadapter for Studio Display

Før du begynner

Fare

Sørg for at strømkabelen ikke er koblet til en stikkontakt.

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Justerbar momentnøkkel (2,5–25 Nm)

• Justeringspinner for stativ og VESA-monteringsadapter

• Torx Plus 20IP 70 mm-bit

Fjerning

1. Legg skjermen flatt på et bord.

2. Sett inn 20IP-biten i den justerbare momentnøkkelen (2,5–25 Nm). Bruk den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å fjerne de sju 20IP-skruene (452-06742).

3. Løft kabinettet opp fra festet.

Montering

Viktig

• Hvis du installerer en ny VESA-monteringsadapter, bruker du skruene som følger med den nye VESA-monteringsadapter.

• For å bytte ut VESA-monteringsadapteren med et vippejusterbart stativ følger du fremgangsmåten for å montere vippejusterbart stativ.

• For å bytte ut VESA-monteringsadapteren med et vippe- og høydejusterbart stativ følger du fremgangsmåten for å montere vippe- og høydejusterbart stativ.

1. Sett flensen inn i monteringsadapteren.

2. Monter to justeringspinner i flensen som vist.

3. Bruk justeringspinnene til å posisjonere skjermen på monteringsadapteren.

4. Bruk den justerbare momentnøkkelen (2,5–25 Nm) og 20IP-biten til å delvis feste fem 20IP-skruer (452-06742) i rekkefølgen som vises.

5. Hold 20IP-biten i den justerbare momentnøkkelen (2,5–25 Nm). Still inn momentet til 3,1 Nm.

6. Bruk den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å feste de fem 20IP-skruene i rekkefølgen som vises.

7. Fjern de to justeringspinnene. Forsikre deg om at den justerbare momentnøkkelen (2,5–25 Nm) fortsatt er innstilt på 3,1 Nm.

8. Bruk den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å feste de to 20IP-skruene som vist.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: