Vippejusterbart stativ for Studio Display

Før du begynner

Fare

Sørg for at strømkabelen ikke er koblet til en stikkontakt.

Obs

Noen bilder viser at strømkabelen er fjernet fra skjermen, men under denne prosedyren skal strømkabelen fortsatt være koblet til skjermen.

Fjern følgende del før du begynner:

Verktøy

• Justerbar momentnøkkel (2,5–25 Nm)

• Justeringspinner for stativ og VESA-monteringsadapter

• Skrutrekker med flatt hode

• Støttekile til vippejusterbart stativ

• Torx Plus 20IP 70 mm-bit

Fjerning

Viktig

Sørg for at støttekilen befinner seg mellom kabinettet og stativet for å holde skjermen på plass.

1. Sett inn 20IP-biten i den justerbare momentnøkkelen (2,5–25 Nm). Bruk den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å fjerne de to 20IP-skruene (452-06708) som vist.

2. Erstatt skruene som er fjernet med justeringspinnene for stativ og VESA-monteringsadapter.

• Merk: Hvis justeringspinnene ikke er lette å skru inn, løsner du de fem andre 20IP-skruene.

3. Bruk den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å fjerne den midterste 20IP-skruen (452-06710) og de fire ytre 20IP-skruene (452-06708) i rekkefølgen som vises.

4. Løft kabinettet fra stativet.

5. Fjern justeringspinnene fra stativet.

6. Ta flensen av stativet.

Montering

Viktig

• Hvis du installerer et nytt vippejusterbart stativ, bruker du skruene som følger med det nye stativet.

• For å bytte ut stativet som er fjernet med et vippe- og høydejusterbart stativ, følger du fremgangsmåten for å montere vippe- og høydejusterbart stativ.

• For å bytte ut stativet som er fjernet med en VESA-monteringsadapter, følger du fremgangsmåten for å montere VESA-monteringsadapter.

1. Sett flensen inn i stativet.

2. Monter de to justeringspinnene i flensen som vist.

3. Bruk justeringspinnene til å posisjonere skjermen på stativet.

4. Sett inn 20IP-biten i den justerbare momentnøkkelen (2,5–25 Nm). Bruk den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å delvis feste den midterste 20IP-skruen (452-06710) og de fire ytre 20IP-skruene (452-06708) i rekkefølgen som vises.

5. Hold 20IP-biten i den justerbare momentnøkkelen (2,5–25 Nm). Still inn momentet til 3,5 Nm.

6. Bruk den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å installere den midterste 20IP-skruen til 3,5 Nm.

7. Bruk den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å feste de fire gjenværende 20IP-skruene til 3,5 Nm i rekkefølgen som vises.

8. Fjern de to justeringspinnene. Bruk deretter den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å feste de to 20IP-skruene (452-06708) som vist.

• Merk: Justeringspinnene kan sette seg fast. Hvis de gjør det, kan du bruke en skrutrekker med flatt hode til å fjerne justeringspinnene.

9. Forsikre deg om at momentet fortsatt er innstilt på 3,5 Nm. Bruk den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å delvis feste de to 20IP-skruene til 3,5 Nm som vist.

10. Hold 20IP-biten i den justerbare momentnøkkelen (2,5–25 Nm). Still inn momentet til 6,4 Nm. Bruk den justerbare momentnøkkelen og 20IP-biten til å feste de seks 20IP-skruene i rekkefølgen som vises.

•  Obs: Ikke stram den midtre skruen. Den ble stilt inn til riktig moment i et tidligere trinn.

Fest følgende del for å fullføre monteringen: