Strømkabel for Studio Display

Før du begynner

Fare

Sørg for at strømkabelen ikke er koblet til en stikkontakt.

Verktøy

• Verktøy til fjerning av strømkabel

Fjerning

Viktig

Hvis det er satt inn en støttekile mellom kabinettet og stativet, må du fjerne den.

1. Press verktøyet for fjerning av strømkabelen mot baksiden av stativet. Sørg for at det er akkurat nok klaring mellom verktøyet og stativet til å vikle strømledningen rundt verktøyet to ganger.

• Viktig: Påse at skjermen er vippet helt ned.

2. Hold kabelen og verktøyet for fjerning av strømkabelen med samme hånd. Sørg for at kabelen er på linje med porten. Hold stativet stabilt med den andre hånden.

•  Obs: Sørg for at strømkabelen har en direkte linje for fjerning for å unngå å skade pinnene.

• Viktig: For VESA-monteringsadapteren må du legge kabinettet flatt på bordet. Hold fast i kabinettet for å sikre stabilitet.

3. Vri verktøyet for fjerning av strømkabelen nedover for å koble fra strømkabelen.

Montering

1. Innrett hakket på porten med åpningen på enden av kabelen. Sett deretter strømkabelen inn i porten.

2. Sjekk at strømkabelen er i kontakt med baksiden av skjermen.