Apple Watch- gebruikershandleiding

Alles wat je moet weten over de Apple Watch

Het Work-out-scherm met de work-out 'Buiten hardlopen' geselecteerd.

Het perfecte trainingsmaatje

De Apple Watch stimuleert je elke dag om minder te zitten, meer te bewegen en trainingsactiviteiten te doen.

Fit blijven met de Apple Watch

Het scherm 'Hulpdiensten' met het woord 'Verbinden' bovenaan. Linksonder bevindt zich de ophangknop en rechtsonder bevindt zich de toetsenblokknop.

Je gezondheid in de gaten houden

Je Apple Watch biedt functies die in bepaalde noodsituaties van pas kunnen komen.

De Apple Watch kan van pas komen in noodsituaties

Apple Watch met een instapkaart.

Ga je op reis?

De Apple Watch kan reizen veel aangenamer maken. Je kunt bijvoorbeeld je instapkaart erop zetten en die laten scannen als je aan boord gaat, of gemakkelijk met anderen contact hebben als je in een drukke omgeving bent.

Een andere manier van reizen

Om door de Apple Watch-gebruikershandleiding te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Als je meer informatie nodig hebt, ga je naar de website Support voor Apple Watch.