macOS High Sierra

Het beeld op je beeldscherm roteren

Je kunt het beeld op je beeldscherm mogelijk roteren. Als je bijvoorbeeld een breedbeeldscherm hebt, maar liever een smaller beeldscherm hebt, kun je het beeld op het beeldscherm mogelijk 90 graden roteren en vervolgens het beeldscherm fysiek roteren.

Raadpleeg voordat je begint de documentatie bij je beeldscherm om na te gaan of je het beeldscherm veilig kunt bedienen als het is geroteerd.

1. Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Beeldschermen' en vervolgens op 'Beeldscherm'.

Open het paneel 'Beeldscherm'

2. Kies een waarde uit het venstermenu 'Roteer' of 'Rotatie'.

Als het venstermenu niet wordt weergegeven, wordt deze functie niet ondersteund.