macOS High Sierra

Informatie over optische-schijfeenheden

Een optische-schijfeenheid wordt gebruikt voor het afspelen, en soms branden, van cd's en dvd's. Sommige Mac-computers hebben een ingebouwde optische-schijfeenheid, maar je kunt ook een externe optische-schijfeenheid gebruiken (zoals een Apple USB SuperDrive).

Kies 'Over deze Mac' om te controleren of je met je Mac cd's en dvd's kunt branden en zo ja, welke typen cd's en dvd's.

• Kies Apple-menu > 'Over deze Mac', klik op 'Opslag' en kijk naar de vermelding voor je optische-schijfeenheid.