macOS High Sierra

Een videogesprek pauzeren

Je kunt een videogesprek in FaceTime pauzeren om tijdelijk geen video te verzenden. De gesprekspartners kunnen elkaar nog wel horen praten, tenzij je het geluid uitschakelt.

Open FaceTime

• Een videogesprek pauzeren: Klik op de oranje minimaliseerknop  boven aan het FaceTime-venster.

Als de schermvullende weergave actief is, moet je die weergave eerst sluiten.

• Een gepauzeerd videogesprek hervatten: Klik op het FaceTime-symbool in het Dock.