macOS High Sierra

Beltonen instellen

Je kunt een standaardbeltoon instellen voor alle inkomende FaceTime-audio- en videogesprekken en telefoongesprekken op je Mac en de bel- of berichttoon voor afzonderlijke bellers wijzigen.

Open FaceTime

• De standaardbeltoon wijzigen: Kies 'FaceTime' > 'Voorkeuren', klik op 'Instellingen', klik op het venstermenu 'Beltoon' en kies vervolgens een nieuwe beltoon.

• De bel- of berichttoon voor een beller wijzigen: Wijzig in Contacten de contactpersoonkaart van de beller. Zie Contactgegevens wijzigen voor meer informatie.

Als je een nieuwe bel- of berichttoon hebt geselecteerd, hoor je een voorbeeld van de toon, tenzij je het geluid van je Mac hebt uitgezet.