Luisteren met ruimtelijke audio voor AirPods Pro

Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking zorgt ervoor dat elke film of video die u bekijkt, klinkt alsof u in de bioscoop zit, met surround sound dat van alle kanten op u af lijkt te komen. Het geluid blijft altijd bij de acteur of de actie op het scherm, zelfs als u uw hoofd of uw apparaat beweegt.

Wat u nodig hebt

• AirPods Pro
  • iPhone 7 of nieuwer of een van deze iPad-modellen:
    • iPad Pro 12,9‑inch (3e generatie) en nieuwer
    • iPad Pro 11-inch
    • iPad Air (3e generatie)
    • iPad (6e generatie) en nieuwer
    • iPad mini (5e generatie)
  • iOS of iPadOS 14 of hoger
  • Audiovisueel materiaal uit een ondersteunde app

Ruimtelijke audio inschakelen

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'.
  2. Zoek uw AirPods Pro in de lijst (bijvoorbeeld 'AirPods van Johan').
  3. Tik op de infoknop  naast uw AirPods.
  4. Schakel 'Ruimtelijke audio' in.

Om naar een demonstratie van ruimtelijke audio te luisteren, tikt u op 'Kijk en hoor hoe het werkt'. U kunt schakelen tussen stereogeluid en ruimtelijke audio om het verschil tussen beide te horen.

Ruimtelijke audio beheren en de status bekijken in het bedieningspaneel

1. Open het bedieningspaneel.
  2. Houd uw vinger op de volumeregelaar om ruimtelijke audio in of uit te schakelen en de statussymbolen te zien.

Ruimtelijke audio is ingeschakeld, maar niet actief voor het audiomateriaal waar u naar luistert.

Ruimtelijke audio is actief.

Ruimtelijke audio is uitgeschakeld.

Sommige apparaatinstellingen, zoals 'Volg iPhone', 'Balans', 'Monogeluid' en 'Aangepaste koptelefoon', kunnen de werking van ruimtelijke audio beïnvloeden.